Poco M2 Pro: Specs, lekken en de verwachte prijs in India null

Bovendien, het apparaat is bevestigd te komen met 33W snel op te laden mogelijkheden. We verwachten dat het apparaat te verpakken in een enorme batterij en Type-C-poort voor het opladen. De belangrijkste hoogtepunt van het apparaat gaat om de prestaties en dus de verwachting is om in te pakken in een krachtige chipset van Qualcomm of MediaTek.
De Poco M2 Pro is nu bevestigd te zijn wereldwijde debuut in India op 7 juli. Het apparaat was het maken van een veel buzz van de laatste paar weken en tot slot, Poco aangekondigd de lancering van het apparaat. In tegenstelling tot de Poco X2, zal het waarschijnlijk een betaalbare, budget-vriendelijk apparaat.

Cut to the chase

  • Wat is het? Poco Pro M2
  • Wanneer zal het komen? 7 juli in India
  • Verwachte prijs? Onder Rs 15,000

Poco M2 Pro start datum in India

De Poco M2 Pro zal worden Poco ‘ s derde smartphone in India na de Poco F1 vlaggenschip en de meest recente Poco X2 mid-ranger. Het zal ook de goedkoopste smartphone van het bedrijf nog niet, en is naar verwachting lager geprijsd dan de Redmi Opmerking 9 Pro – serie.

Als we gaan met de speculatie dat het apparaat kon worden omgedoopt Redmi Opmerking 9 Pro globale versie, konden we zien een 64MP quad-camera array met Samsung GW1-sensor, een oftewel 6; 67-inch full HD+ – scherm en een Snapdragon 720 G chipset.
Redmi Opmerking 9 Pro (Image credit: de Toekomst)

Poco M2 Pro verwachte specs