Samsung profiteren van de groeiende anti-China sentiment in India? De Samsung Galaxy Note 10 Lite

Samsung is waarschijnlijk om marktaandeel te winnen in India te midden van groeiende gevoelens tegen China. Met het hoofdkantoor in Zuid-Korea, de tech-gigant heeft een grote kans om te grijpen een grote lepel van het al Chinese gedomineerd smartphone markt. Terwijl sommige mensen nog steeds de voorkeur aan Chinese smartphones, analisten zijn van mening dat als Samsung speelt in op de schaarste van de bestanden, ze kunnen het aantrekken van meer potentiële kopers naar hen toe.

Navkender Singh, Die is een research director bij IDC, vertelde ET die Samsung heeft een voorsprong op de Chinese bedrijven die worden geconfronteerd met verstoringen in de supply chain. Hij voegde eraan toe dat Samsung de winsten zijn meer waarschijnlijk te wijten aan dit en dit niet te wijten aan de Consument speling.