Eer X10 Max, en de Eer, 30 Lite gelanceerd in China null

Eer heeft aangekondigd twee nieuwe 5G-enabled mid-range smartphones in China – de Eer 30 Lite en Eer X10 Max. Ze zijn de uitbreidingen van de betreffende serie.

Één ding gemeen met zowel de smartphones zijn de MediaTek Dimensity 800-chipset. Onlangs heeft het bedrijf had bevestigd dat MediaTek zal hun chipset provider te gaan. Deze telefoons zijn een onderdeel van die samenwerking.

Eer 30 Lite

(Image credit: Eren)

De Eer 30 Lite is zoals de naam al doet vermoeden, een ‘lite’ versie van het vlaggenschip van Eer 30 die werd gelanceerd in April 2020. Je krijgt een 6,5-inch Full HD+ – LCD-paneel met een resolutie van 2.400 x 1.080 pixels. Het inschakelen van het apparaat is de MediaTek Dimensity 800 – chipset gecombineerd met maximaal 8 gb RAM en 128 gb interne opslag. De grafische prestaties worden verzorgd door Mali-G57 GPU.