Lava kondigt ‘Design in India” wedstrijd – een poging bij de opstanding null

Als de anti-china sentiment versterkt in het land, de binnenlandse merken zoals Micromax, Intex, en Lava etc.ontstaan in actie. Terwijl Micromax de lancering aangekondigd van niet één, maar drie smartphones ter gelegenheid van haar comeback, Lava ook sprong op de bandwagon te kondigen dat het bedrijf zich zal verplaatsen van het R&D center van China naar India.

Om verder te bouwen op het sentiment, Lava heeft aangekondigd dat het Ontwerp in India” wedstrijd waar het bedrijf roept studenten en professionals om hun volgende smartphone. De wedstrijd is open voor studenten en professionals uit de verschillende stromingen, zoals B. Tech, B. E, B. Des, M. Des, enz. zal ook een prijs van de top drie winnende teams met een cash prijs van Rs. 50,000, – Rs. 25.000, – Rs. Van 15.000, respectievelijk, en een kans om te werken met het bedrijf.