Motorola Een Fusie met de Snapdragon 710 SoC, de 5.000 mAh batterij gaat de officiële null

Motorola heeft in stilte een nieuwe telg aan de Ene Fusion serie van smartphones. De nieuwe Motorola Een Fusie die werd gelekt met codenaam ‘Titan’ zal sleuf in het kader van het eerdere gestart met Een Fusion+ met iets minder specificaties.
Het bedrijf in een persbericht vermeld de functies die de Ene Fusie zal komen verpakt met. Het apparaat beschikt over een 6,5-inch HD+ display met een resolutie van 1600×720 pixels. In tegenstelling tot Fusion+, de aanduiding van Een Fusie heeft een inkeping aan de voorzijde en een paar panelen aan de onderkant.
Het inschakelen van het apparaat is een beetje een oude Qualcomm Snapdragon 710 SoC. Ironisch genoeg zijn de SoC is een overkill voor het scherm van het apparaat als Qualcomm heeft ondersteuning toegevoegd voor het up-to-2K geeft in het.
(Image credit: Motorola)De achterkant heeft een soortgelijke quad-camera-instellingen met een ontwerp dat vergelijkbaar is met de Fusion+. Er zijn drie knoppen aan de rechterkant om de macht van de controle, het volume en de Google-Assistent. Het heeft een USB-C-poort voor het opladen aan de onderkant en een 4G Dual-SIM-Kaart lade aan de linkerkant.
Een belangrijk verschil van de Ene Fusie ligt in de optiek. Er is een 48MP primaire shooter in plaats van de 64MP sensor. Hoewel dit een downgrade, moto heeft een 8MP ultra-groothoek met een 118º FOV, een 5MP Macro-en een 2 mp camera aan de diepte van de sensor om het te ondersteunen. Er is een 8MP sensor verscholen in de uitsparing aan de voorzijde voor selfies.
Met een gewicht van 202 gram, de Een Fusie komt met een back-up van 5000 mAh accu en draait Motorola ervaring (Mijn UX) op basis van Android-10 out-of-the-box.
De Ene Fusie komt in Emerald Groen en Saffier Blauw kleuren met een 4GB RAM en 64GB opslag. Motorola zegt het apparaat zou beschikbaar zijn vanaf 2 juli in latijns-Amerika, terwijl landen als saoudi arabië en de verenigde arabische emiraten zal krijgen later deze maand.