de iPhone-productie in India krijgt weer op de rails als de overheid berouw null

Op vrijdag, de federale regering had vrijgestelde buitenlandse bedrijven zoals Apple van haar strenge douane controle processen. De ambtenaren hebben ons bevestigd van Delhi dat verdere zendingen van Apple zou geen vertraging meer dan inklaringen, na overleg met de ambtenaren van Foxconn en Apple in India.
Deze rapporten zou gaan een lange weg in assuaging twijfels bij het hoofdkantoor van Apple, gegeven dat er meerdere rapporten van de vennootschap voornemens een belangrijke toename in de iPhone-productie mogelijkheden in India. Deze maakten deel uit van hun inspanningen voor het verminderen van de afhankelijkheid van China, met de rapporten voor het eerst in opkomst in januari, toen de Covid-19 virus verspreid dwingt Apple om het afsluiten van hun fabrieken in China.

De beslissing leidde tot de Foxconn geconfronteerd met vertragingen in de ontvangst van iPhone onderdelen zendingen werden gehouden op de Indiase douane. Bronnen zeiden Foxconn had zoveel 150 van de zendingen die de elektronische delen van China vast te zitten in Chennai de haven. De onderneming heeft twee eenheden in Tamil Nadu en Andhra Pradesh, waar het samenstellen van de smartphones van Apple en de Xiaomi.
(Image credit: Foxconn India)

Het aanhalen van de douane-regelgeving