De beste iPhone XR gevallen: onze gids naar uw telefoon te beschermen Beste iPhone-XR gevallen

De Symmetrie lijn heeft verschillende design stijlen, van kunstige patronen op de popcultuur, specials. Onze favoriet zijn de Star Wars gevallen, maar er zijn een paar Disney-en natuur-thema ‘ s ook. Zoek alle van de OtterBox de Symmetrie-serie iPhone XR gevallen hier vanaf (ongeveer € 30, AU).
Speck Presidio V-GRIP Serie…
Je zal meer dan waarschijnlijk willen knuffelen uw dure aankoop in een geval, en gelukkig is er een leuk aanbod aan keuzes beschikbaar. Of wilt u iets extra slank, iets met 12ft drop bescherming, met credit card slots of versierd met een pop stopcontact, er is voor elk wat wils. Lees op onze top picks voor de beste iPhone-XR gevallen.
Dit zijn producten die we nog niet hadden in onze test labs, maar op basis van ons advies van deskundigen en kennis van de meest gerenommeerde merken, wij denken dat deze zijn de moeite waard te kijken naar.
Onze selecties, gerangschikt met nieuwe toevoegingen aan de top, rekening houden met online-beoordelingen, reputatie van het merk, product vermogen of unieke functies om u te helpen kiezen door het doolhof van keuzes voor u beschikbaar.
iPhone XR cases
Image credit: Mous (Image credit: Mous)1. Mous Onbeperkt 2.0 iPhone XR geval Terwijl veel gevallen zijn gewoon plastic covers, sommige gaan de extra mijl om een positieve eerste indruk – voer de mou ‘ s Grenzeloze 2.0 iPhone XR geval. Dit is een robuuste optie die biedt een aantal verschillend ingerichte terug panelen. Deze variëren van ‘echte’ schelp ‘ te leren, maar we zijn vooral tevreden met de bamboo one.
Met een aantal van de lucht-kussen technologieën gericht op het beschermen van de gevolgen, dit is een solide en functionele dekking beschikbaar van Amazon in zowel de VS en het verenigd koninkrijk tegen een zeer redelijke prijs.

Speciale vermelding voor een stijlvolle meestal duidelijk geval met een band van leder op de bodem die je niet vindt op de OtterBox van de catalogus: het is enkel verkocht op de site van Apple.
Image credit: OtterBox (Image credit: OtterBox)

2. De OtterBox Defender voor iPhone XR

Speck Producten CandyShell…
Als u op zoek bent naar een high-end geval, kijk dan niet verder. De luxe Britse accessoires merk Greenwich heeft zijn eigen iPhone-XR geval lijn.

De basic leather folio case begint bij 9 (£98, AU8) op Greenwich website, hoewel andere modellen hebben meer functies (waaronder card slots) voor hogere prijzen.
Image credit: Speck (Image credit: Speck)

3. Speck CandyShell iPhone XR geval

Round-up van vandaag de dag de beste deals
Voer de Speck CandyShell case. Gemaakt van een dun en licht, maar duurzaam polycarbonaat, dit komt ook in een assortiment van verschillende kleuren, of aan te passen uw iPhone of anderszins.
Wilt u meer glam op uw iPhone XR, kijk dan niet verder dan de Case-Mate ‘ s selectie van blitse gevallen. Van glitter goud te bloemblaadjes, er zijn veel keuzes voor u te schitteren op, je crazy diamond.

Spigen de zaak komt in helder, kleur-contour of effen tinten, dus je hebt opties. De case vouwt op en over de rand van de telefoon, zodat u geen zorgen hoeft te maken over het ontbreken van dekking.
Image credit: Olixar (Image credit: Olixar)

4. Olixar ArmaRing iPhone XR geval

De lijn komt in de traditionele leer in meerdere kleuren evenals de suede-achtige Alcantara materiaal. De binnenste cover van deze folio gevallen is bekleed met koolstofvezel op te vangen van de effecten en het beschermen van het scherm, naast de metalen randen. Er is zelfs een verborgen magnetische plaat om het te monteren op uw auto dash.

Image credit: Apple

5. Apple iPhone XR duidelijk geval

Dit alles voor een relatief bescheiden investering maakt de Speck CandyShell een sterke keuze voor degenen die niet al te graag op flash, maar die iets willen onderscheidend toch. Kan je dit van Amazon in de VS en het verenigd koninkrijk.

De case klapt open, folio stijl, naar het onthullen van vier zakken, een met een doorzichtig venster voor een ID. U kunt zelfs vouw het terug voor het maken van een geïmproviseerde staan als je kijkt media.
Image credit: Speck

6. Speck Presidio case voor de iPhone XR

Met een complexe lock-samen systeem van de montage, het eindresultaat bijna voelt alsof je het zou overleven een explosie van wapens-grade explosieven, dus het moet zeker in staat om je iPhone te beschermen in het dagelijkse leven.
De OtterBox DEFENDER SERIES…

Meer is niet altijd beter. Dit is zeker het geval wanneer het gaat om prijs, en er zijn tijden ook – of het nu voor een nacht of anders), die een enorme chunkster van een zaak is niet de beste keuze – de zakken op een skinny jeans al in strijd met de iPhone XR naakt.
Image credit: OtterBox

7. De OtterBox Symmetrie iPhone XR Geval

Te beginnen bij een behoorlijk lage kosten, de Spigen Ultra Hybrid is ongetwijfeld de minst dure zaak op onze lijst. Ga door de beoordelingen, mensen zijn blij met deze baseline geval.
Het is algemeen bekend dat, terwijl telefoons in het algemeen worden steeds groter door het jaar, de menselijke hand niet. Met de tijd wordt het steeds moeilijker om op te hangen aan de surfplank-en kleinbedrijf wangedrochten, we strelen op een dagelijkse basis.
Sonix het Verzenden van Liefde Zaak voor…

Wanneer de iPhone XR die in 2018 gelanceerd, het belangrijkste kenmerk was dat – ondanks een nog steeds vrij forse prijs – het was de ‘goedkope’ iPhone. Sindsdien heeft bewezen een van de meest populaire van Apple ‘ s huidige telefoons te koop, waarschijnlijk gedeeltelijk te wijten aan de reeks aantrekkelijke kleuren aangeboden en de prijs dalen na de iPhone-11 serie gelanceerd.
Image credit: Spigen

8. Spigen Ultra Hybrid iPhone XR geval

De Wilken iPhone XR Lederen Portemonnee is beschikbaar op Amazon.com en Amazon.co.verzending.
De Spigen Ultra Hybrid is beschikbaar op Amazon.com of Amazon.co.verenigd koninkrijk, in zowel heldere en gekleurde rassen.

Maar ook functioneren als een spontane kickstand, dit kan een wijsvinger te worden gewikkeld rond de achterkant van het apparaat en fungeren als een anker om te voorkomen dat een slip of druppels. Het is direct beschikbaar via Amazon.com en Amazon.co.verzending.
Image credit: Wilken

9. Wilken iPhone XR Lederen Portemonnee

Op het dubbele van de prijs van velen op deze lijst, dit is een van de duurste gevallen op deze lijst. Je betaalt voor het merk, baby! Maar als dat voor u belangrijk is, pick-up van Apple ‘ s officiële iPhone-XR duidelijk geval hier.
De OtterBox is een veteraan geval fabrikant die heeft een naam opgebouwd voor zichzelf voor haar beschermende ontwerpen. Van de verschillende gamma ‘ s, de Defender series is het laatste woord in taaiheid, dus als dit de hoogste prioriteit, kijk dan niet verder.
Maar dit veel bescherming niet goedkoop is, of zonder esthetische compromissen. Dit is een premium optie die ook in de genade van een baksteen. Het zal uw dikke telefoon aanzienlijk zwaarder is – hoewel voor velen is dit een prijs die zeer de moeite waard voor de vrede van de geest. Het is direct beschikbaar vanuit de OtterBox.

Spigen Ultra Hybride Ontworpen…
Image credit: Greenwich

10. Greenwich Folio Collectie voor iPhone XR

Als dit is regelmatig een probleem voor u is, Olixar is uw nummer. De ArmaRing wordt geleverd met de volledige suite van bescherming meestal aangeboden door de gevallen, met de toegevoegde bonus van een ‘PopSocket’-zoals contraption gebouwd in de achterzijde.
We willen met name de Presidio Grip voor het krijgen van een beetje meer greep op uw telefoon, maar er zijn ook folio en portemonnee gevallen, als u wilt dat een beetje extra voor een net iets hogere prijs.

De OtterBox is een van de weinige bedrijf dat Apple promoot op haar website in plaats van een overzicht van haar eigen cases, die aanbeveling genoeg zijn voor velen. Het merk dat bekend staat voor het beschermen van telefoons per ongeluk laat vallen, en schuurplekken.
Image credit: Case-Mate

11. Case-Mate iPhone XR geval

Als u absoluut moet een first-party geval, hier is het. Het enige Apple-merk case voor de iPhone XR op het bedrijfsterrein (afgezien van de duur van de batterij case, dat is), is dit duidelijk geval van doet wat het zegt over het tin: beschermt je telefoon zonder dekking van haar zoete ziet.
Speck ‘ s Presidio lijn heeft eenvoudige ontwerpen met extra functionaliteit, ideaal als je niet hoeft te ophef rond met uw zaak.