Samsung Galaxy M41 kan sport de grootste batterij van recente smartphones null

De Samsung Galaxy M41, die werd gerapporteerd als gesloopt vanwege problemen met de weergave, heeft een verrassing terug. Een nieuwe M-serie smartphone werd gespot op de 3C-certificering site, die zou heel goed de onaangekondigde Galaxy M41.

Volgens de rapporten van RootmyGalaxy, de Galaxy M41 is nog in leven zijn en zal het verpakken in een enorme batterij. De certificering site geopenbaard heeft het model nummer “ES-BM415ABY”. Volgens de lijst van de telefoon zal sport een gigantische 6800mAh batterij. Het rapport stelt verder dat de Ningde Amperex Technology heeft vervaardigd van de batterij voor het apparaat.

Afbeelding 1 van 2

(Image credit: Rootmygalaxy)
Afbeelding 2 van 2

(Image credit: Rootmygalaxy)