Nog een andere Redmi K30 variant oppervlakken, dit keer met een SoC van MediaTek null

Xiaomi is Redmi K30-serie lijkt te worden doen het erg goed in China, met het toevoegen van een nieuwe variant van elke andere maand. Naast misschien een ander paradepaardje, aangedreven door een MediaTek chipset.

De Redmi K-serie heeft het merk top-of-the-line-serie van smartphones. Het bereik kan worden op het punt om een nieuw lid in de vorm van de Redmi K30 Ultra. Op zoek naar de naam en de specificaties, het is waarschijnlijk te zitten dichter bij de top van de familie.

Redmi K30

Redmi K30 (Image credit: de Toekomst)

Het bestaan werd het apparaat voor het eerst werd gespot door XDA Developers in een recente MIUI 12 bouwen. De codenaam “cezzane”, de Redmi K30 Ultra voorgesteld te worden aangedreven door een MediaTek chipset, waardoor het de eerste in de serie te springen uit de Snapdragon schip. De specifieke SoC was niet vermeld, maar we verwachten van een high-end Dimensity processor te worden in haar hart. 5G mogelijkheden maar ook op het maken van de snede.