48MP OnePlus Nord camera? Deze mid-range telefoon kon overtreffen de OnePlus 8 OnePlus 8

Dit is in lijn met wat we eerder hoorden van Adjunct-Hoofd van OnePlus Nord ontwikkeling Carl Pei, die uitsluitend vertelde TechRadar de telefoon zou de verpakking van een vlaggenschip onder haar camera. Terwijl hij zedig niet bevestigen dat de exacte specs camera, het streven naar het leveren van camera ‘ s komt overeen met de voorspelling van een quad-camera achter, in tegenstelling tot sommige geruchten zinspeelde op een triple-achteruitrijcamera-array.
De komende OnePlus Nord wordt verwacht dat het een mid-range handset, maar we zijn eindelijk zien lekken die in detail andere belangrijke specs. Een nieuw gerucht dat suggereert dat de Android-telefoon te pakken met een quad de camera aan de achterkant met een 48MP belangrijkste shooter.