48MP OnePlus Nord camera? Deze mid-range telefoon kon overtreffen de OnePlus 8 OnePlus 8

De komende OnePlus Nord wordt verwacht dat het een mid-range handset, maar we zijn eindelijk zien lekken die in detail andere belangrijke specs. Een nieuw gerucht dat suggereert dat de Android-telefoon te pakken met een quad de camera aan de achterkant met een 48MP belangrijkste shooter.

De overige camera ‘ s hebben een 8-megapixel ultra-groothoek camera 5MP macro camera en een 2 mp camera aan de diepte camera voor portret-stijl opnames volgens Android Central. Een bron vertelde de site dat de telefoon lijkt op de OnePlus 8, met uitzondering van de achterste camera blok zal worden verschoven naar de linkerkant en de voorkant display zal worden vergroot te bevatten een 32MP + 8MP dual selfie camera-instellingen.