De beste smartphone van 2020: Top telefoons in de verenigde arabische emiraten, Saoedi-arabië en het Midden-Oosten Beste smartphone van 2020

De beste Samsung Galaxy S20 Plus aanbiedingen
Aliexpress EU
Prijs bump is agressief
Release datum: Maart 2020 | Gewicht: 186g | Afmetingen: 166.9 x 76 x 8,8 mm | OS: Android-10 | Scherm grootte: 6.7-inch | Resolutie: 3200×1440 | CPU: core Snapdragon 865 | RAM: 12 GB | Opslag: 128/512 GB (1 tb met kaart) | Batterij: 4,500 mAh | camera Achterzijde: 12MP + 64MP + 12MP | camera Voorkant: 10MP
De Samsung Galaxy S20 Plus is de beste telefoon die op onze lijst, hoewel de S20 is dus vergelijkbaar (en alleen iets minder) die we hebben samengevoegd ze hier samen. Zijn er kleine verschillen, maar meestal in de prijs: de standaard-S20 begint bij R18,999, terwijl de S20 Plus begint bij R20,999.

(Image credit: de Toekomst)

Dit jaar is de top smartphones zal zeker 5G telefoons zoals de Samsung S20 lijn – en andere vlaggenschepen zullen volgen gezien de Snapdragon 865 chipset vereist praktisch 5G-connectiviteit. Maar uiteindelijk zullen we zien wat opvouwbare telefoons met 5G kruipen in de lijst, te beginnen met de Huawei Mate Xs en misschien is de Samsung Galaxy Vouw 2 als en wanneer het komt. Maar opvouwbaar telefoons zijn onbewezen, en 5G in SA nog niet goed aftrap nog. Onze lijst zal praktisch blijven.

Afbeelding 2 van 5

Samsung Galaxy S20+ 5G -…
(Image credit: de Toekomst)
Afbeelding 3 van 5

Het oppakken van een van deze top-handsets is een dure investering, geen kwestie als het afkomstig is van Samsung, Apple of Google. Sommige van deze telefoon de prijzen zijn geslopen up-to – boven – R20,000, dus je wilt een beslissing neemt serieus. Maar maak je geen zorgen: we zijn hier om u te begeleiden door de ins en outs van elke… samen met onze professionele mening over waar zij staan ten opzichte van elkaar.
(Image credit: de Toekomst)
Afbeelding 4 van 5

Mini conclusie: de Samsung Galaxy S20 is indrukwekkend genoeg, het is de S20 Plus dat wij instaan voor de beste telefoon op dit moment, zelfs als het duurder dan verwacht. De combinatie van een ongelooflijke camera ‘ s met top-tier specs en een grote display maakt het een onbetwistbare winnaar met meer levensduur van de batterij dan zijn kleinere broertje.
(Image credit: de Toekomst)
Afbeelding 5 van 5

Samsung Galaxy S20+ Plus…
(Image credit: de Toekomst)