OnePlus 8T release datum, prijs -, nieuws-en lekken OnePlus 8

Terwijl de OnePlus 7T gebruikt de Snapdragon 855 Plus-chipset, een iets betere versie van de Snapdragon 855 dat de OnePlus 7 gebruikt, geruchten suggereren dat er geen Snapdragon 865 Plus chipset daarom is de OnePlus 8T kunnen gebruik maken van dezelfde Snapdragon 865 dat is in de OnePlus 8 modellen.
De OnePlus 8 had een opvallende afwezigheid in de camera-afdeling, in het ontbreken van een tele-lens – in feite, de non-Pro OnePlus telefoons consequent te missen op de zoom-fotografie tech.

Hier is onze verlanglijst voor verbeteringen willen we de OnePlus 8T te maken over dit jaar met de niet-T-apparaten, en andere telefoons in het algemeen, gebaseerd op de huidige OnePlus apparaten en de telefoons van de 8T-serie zal moeten concurreren met.