Oppo Reno 4 Pro waarschijnlijk starten na 21 juli in India null

Oppo zou kunnen botsen met de zuster-merk OnePlus in India rond deze tijd als de voormalige ‘ s mid-range Oppo Reno 4 Pro verschijnt ingesteld om te starten ergens in de derde week van juli. OnePlus ook wordt verwacht dat de lancering van betaalbare Nord op 21 juli. Geruchten hebben er ook op gewezen dat de Indiase variant van de Reno 4 zou kunnen hebben een upgrade van de vernieuwingsfrequentie van het scherm, iets dat niet op het oorspronkelijke model.

Retail bronnen geciteerd door 91Mobiles hebben gesuggereerd om de nieuwe lanceerdatum, ons te doen geloven dat het event slot in ergens rond de 20 tot en met 24 juli. Lezers willen herinneren dat het bedrijf gestart met het vlaggenschip Vinden X2 smartphone in het land vorige maand, echter sloeg het X2-Pro citeren van verschillende redenen.