De Oppo Reno 4 in India zou kunnen worden ondermaatse…nogmaals null

Oppo India had bevestigd dat de Reno 4 zal starten in India met meerdere gelokaliseerde functies op maat voor de markt. Onlangs kregen we een nieuw rapport waaruit blijkt dat de Indiase variant zal hebben een iets andere specificaties.
De Oppo Reno 4 en Reno 4 Pro wordt gelanceerd in juni in China met de Snapdragon 765G chipset. Volgens een nieuwe video op YouTube van Pandaily (nu verwijderd), de Wereldwijde variant van Reno 4 Pro is het meest waarschijnlijk om te komen met een andere set van specs vergeleken met de Chinese variant. Echter, een kopie van de unboxing video kunt u vinden op Twitter. De globale variant van de Reno 4 Pro was gelekt online en hier is hoe het verschilt van het oorspronkelijke model.

(Image credit: Oppo)

Dit is niet de eerste keer Oppo is dit te doen, als zelfs de Reno 3 Pro in India kwam met een veroudering van MediaTek chipset in plaats van een nieuwe Snapdragon één. Een lek van Mukul Sharma voegt stof om deze speculatie.