Huawei kan worden gewerkt aan twee verschillende opvouwbare smartphones null

Een handjevol smartphones met uitklapbare display hebben al een idee van hoe de industrie zullen vormen in de komende jaren. Het biedt een optie om de Oem ‘ s om te improviseren met verschillende factoren en kunnen we al zien hoe apparaten zoals de Samsung Galaxy Vouwen, Galaxy Z flip, Xiaomi Mi Mix Alpha, Huawei Mate X en Motorola Razr hebben gebracht van de nieuwigheid op de anders saaie smartphone ontwerpen.

Voortzetting van de trend verder, Chinese smartphone-maker Huawei is naar verluidt bezig met een paar nieuwe opvouwbare smartphones een met een clamshell design en de andere met een Galaxy Vouwen als opvouwbare tablet ontwerp.

(Image credit: TigerMobiles)

Als de nieuwe clamshell ontwerp dat net zijn gepatenteerd door Huawei krijgt om het licht zien van de dag, het zal de derde dergelijke opvouwbare smartphone met een horizontaal opvouwbaar scherm nadat de Samsung Galaxy Z Flip en Moto Razr.