Realme 30W vermogen bank, Realme C11 te starten in India al snel null

Realme is rustig vermeld de 30W Dart Laad de power bank op haar website India. De support pagina van Realme de Indiase website toont de 30W Dart-Last van de de machtsbank met een model aantal RMA156. Echter, te klikken dat leidt tot niets, maar de lijst geeft een nakende lancering in het land. Ook, het ziet eruit als de Realme C11 is klaar voor de lancering in India.

Realme gebracht dicht bij acht spannende producten naast de X50 Pro Speler editie in China terug in Mei. De Realme 10,000 mAh Power Bank met 2 18W snel op te laden via Type-C. Het ontwerp van de power bank is een unieke carbon-fibre getextureerde afwerking die het bedrijf zei dat werd gemaakt met behulp van een geavanceerde lithografische techniek.

Echter, het hoogtepunt van de hulpmiddelen was de 10.000 mAh power bank met ondersteuning voor het bedrijf eigen 30W Dart Kosten. Realme beweerde ook dat de nieuwe power bank biedt 53% sneller in vergelijking met de lagere rating 18W opladen.

(Image credit: Realme)