De Oppo Reno 4 in India zou kunnen worden ondermaatse…nogmaals null

Oppo India had bevestigd dat de Reno 4 zal starten in India met meerdere gelokaliseerde functies op maat voor de markt. Onlangs kregen we een nieuw rapport waaruit blijkt dat de Indiase variant zal hebben een iets andere specificaties.

De Oppo Reno 4 en Reno 4 Pro wordt gelanceerd in juni in China met de Snapdragon 765G chipset. Volgens een nieuwe video op YouTube van Pandaily (nu verwijderd), de Wereldwijde variant van Reno 4 Pro is het meest waarschijnlijk om te komen met een andere set van specs vergeleken met de Chinese variant. Echter, een kopie van de unboxing video kunt u vinden op Twitter. De globale variant van de Reno 4 Pro was gelekt online en hier is hoe het verschilt van het oorspronkelijke model.

(Image credit: Oppo)

Voor starters, de Reno 4 Pro is gezegd om te komen met een Snapdragon 720 G in plaats van de Snapdragon 765G chipset. Dit kan een kosten-gedreven beslissing en ook omdat de meeste van de markten, waaronder India zijn niet klaar voor 5G-connectiviteit. Een nieuwe en welkome verandering hier is gerekend met een hoge verversingsfrequentie scherm. De globale variant wordt gerekend met 90Hz paneel in plaats van het 60Hz.