Huawei ‘ s “1+8+N” strategie een groot succes zal worden in China als het geen concurrenten null

Huawei ‘ s Naadloos AI Life-Strategie, die tot doel heeft om gebruikers te voorzien van een all-scenario ervaring in meerdere slimme apparaten, kan helpen bij het differentiëren in de eigen markt als China als geen andere concurrenten hebben geprobeerd, een industrie deskundige zei.

“Deze strategie is erg belangrijk voor een merk als de toekomst niet van plan te zijn over de hardware, maar de integratie en het ecosysteem van de software voor het creëren van een naadloze ervaring. Als Huawei is in de netwerk infrastructuur ruimte ook, ze kunnen altijd tweak het aansluiten van apparaten op een veel betere manier dan een van de andere merken,” Tarun Pathak, Associate Director bij Contrapunt Onderzoek, vertelde TechRadar Pro Midden-Oosten.