India ‘ s 5G proeven gaan door Chinese spelers – Huawei en ZTE null

Het tijdperk van 5G is aangekomen in sommige regio ‘ s van de wereld. Maar niet in India, tenminste nog niet. Het proces is al vertraagd voor bepaalde tijd en het lijkt alsof de dingen, kan het hoofd verder naar het zuiden te wijten aan het feit dat de twee bedrijven die waren bestemd voor de paden zijn zowel van Chinese afkomst – Huawei en ZTE.

Een rapport gepubliceerd in the Financial Express offertes ambtenaren van India ‘ s Intelligence Bureau (IB), dat is een onder een hoop bureaus de opdracht om een laatste oproep aan leveranciers voor 5G apparatuur, om te suggereren dat er een aantal voorwaarden voor kwalificatie als leveranciers. En twee van deze kunnen worden gebaseerd op de opslag van gegevens en het verkrijgen van toegang op afstand.