Lenovo onthult een high-end gaming telefoon op 22 juli null

Lenovo is over om terug te keren naar de high-end smartphone ruimte met een gaming vlaggenschip van zijn eigen. Vermoedelijk genaamd het Legioen gaming telefoon, we hebben nu een start datum voor de onthulling.

De Lenovo Legioen gaming-telefoon zal worden onthuld op 22 juli in China. Een van de belangrijkste functies van het apparaat zal de chipset. Deze zal worden aangedreven door de Snapdragon 865 Plus-chipset, waardoor het een van de eerste apparaten te voorzien van de chipset rechts samen met de Asus ROG Telefoon 3, dat is ook de lancering op dezelfde dag.

Snapdragon 865 Plus

(Image credit: Weibo)

De Snapdragon 865 Plus is de verbeterde versie van de al bestaande 865-chipsets. En natuurlijk krijgt u de 5G-connectiviteit. De eerste core is geklokt op 3,09 GHz, drie gouden kernen op 2.42 GHz, en vier zilveren kernen klokken op 1,8 GHz. Het is in combinatie met Adreno GPU op 650. Het boten snellere CPU, GPU, en Wi-Fi-snelheid vergeleken met de vanille 865. Het herbergt dezelfde 5G-modem als we hebben gezien op de Snapdragon 865 chipset. Je krijgt ondersteuning van Bluetooth 5.2 hier.

Lenovo Legioen gaming telefoon verwachte specs