Oppervlakte Duo 2 kon al aan de gang als Microsoft inzet op grote dual-screen apparaten null

Dit komt van betrouwbare Microsoft leaker Zac Bowden (op Windows Centrale), die meldt dat een van de interne team is gevormd in de Microsoft-Apparaten verdeling te hanteren ontwikkelen van Android, het oorspronkelijke Oppervlak Duo bouwen die gebaseerd zijn op Android-10 (met Android 11-ondersteuning volgt later – hoewel potentieel vrij snel, we hebben het eerder gehoord).
Tot op heden is de ontwikkeling van de Duo ‘ s OS is uitbesteed aan derden outfits, met inbegrip van een bedrijf genaamd Movial, maar Microsoft heeft nu een verworven sommige van Movial lokale activiteiten in de VS, Roemenië en Taiwan. Inderdaad, al die Movial medewerkers die eerder werden hameren Android in de vorm van het Oppervlak Duo zijn nu gemaakt full-time medewerkers van Microsoft.