Samsung Galaxy S30 release datum, prijs -, nieuws-en lekken Samsung Galaxy S20 Ultra

Een manier om dat te doen is met een scherm, zoals hierboven vermeld, maar op de één of andere manier willen we de telefoons te kijken, heel anders dan de Galaxy S20 bereik.
In ieder geval, zouden we graag zien dat een vermindering van de kosten voor 2021 modellen, of een Samsung Galaxy S30 Lite naast de rest van het gamma. Of beter nog, beide.
U vindt deze hieronder, en wij zullen het toevoegen aan dit artikel elke keer als er nieuwe informatie, dus zorg ervoor dat u regelmatig terug als u wilt verblijven up-to-date.
U vindt hier ook onze verlanglijst voor de Samsung Galaxy S30 verder naar beneden zijn dit de dingen die we het meest willen van Samsung ‘ s volgende Galaxy S telefoon, om het zo goed mogelijk.
Nieuwste verhaal: We hebben gehoord dat Samsung overweegt geen verzendkosten laders in de doos van een aantal van haar 2021 smartphones. Kan de Samsung Galaxy S30 worden op een van de apparaten schip zonder kabel? Misschien.
Cut to the chase
Wat is het? De opvolger van de Galaxy S20
Wanneer is het? Waarschijnlijk Februari 2021
Wat gaat het kosten? Waarschijnlijk omhoog van $999 / £899 / AU$1,499
Samsung Galaxy S30 release datum en prijs
Samsung altijd onthult haar nieuwe Galaxy S-modellen al vroeg in het jaar, en in recente jaren is het de aankondiging van hen in februari, dan verkopen ze vanaf Maart, dus het is zeer waarschijnlijk dat het zal hetzelfde doen met de Samsung Galaxy S30 bereik.
We kunnen niet veel specifieker zijn dan dat, maar onlangs heeft het bedrijf vermeden MWC (een beurs die plaatsvindt aan het einde van februari) en lanceerde haar telefoons eerder in de maand, dus ook dat is waarschijnlijk in 2021.
Zoals voor hoeveel de Samsung Galaxy S30 bereik zal kosten, zijn de telefoons zal waarschijnlijk minstens zo duur als de Galaxy S20 het bereik, de waarschijnlijke betekenis van een minimumprijs voor het basic model van ten minste $999 / £899 / AU$1,499, met de Samsung Galaxy S30 Plus en de Samsung Galaxy S30 Ultra waarschijnlijk kost zelfs meer.
The Samsung Galaxy S20 range is very expensive
De Samsung Galaxy S20 assortiment is erg duur (Image credit: de Toekomst)Samsung Galaxy S30 lekken en nieuws
Op het moment van schrijven hebben we niet veel gehoord Samsung Galaxy S30 geruchten, maar één ding hebben we gehoord hebben is een claim die de telefoon kunnen hebben in het scherm camera, maar Samsung is blijkbaar het evalueren van de haalbaarheid, zodat het klinkt als de technologie er nog niet klaar voor.

De Samsung Galaxy S20 Ultra heeft een aantal van de flitsende camera referenties die we hebben gezien op een smartphone, kopte door haar 100x zoom.
We zouden echter nemen deze vordering met een serieuze kant van het zout – het is erg vroeg voor S30 geruchten, de bron niet hebben een track record, en zelfs als Samsung werkt aan die camera, dat maakt niet garanderen dat we zien in de Galaxy S30 bereik.
Deze zijn zeker een aantal van de meest opwindende telefoons van 2021, dus de hype is al bezig, en we zijn zelfs het horen van de eerste zeer vroege geruchten.

(Image credit: Samsung / LetsGoDigital)

Het design van de Galaxy S reeks niet veel veranderen met 2020 modellen, en andere dan het wisselen van een bezel voor een punch-hole camera het ontwerp niet veranderd een heleboel in het jaar, dus we zouden zeggen dat het tijd is voor Samsung om dingen te schakelen met de Galaxy S30 bereik.
Een andere eigenaardigheid van de Samsung Galaxy S20 scala is dat u een 120Hz refresh rate of een QHD+ scherm resolutie, maar niet beide tegelijkertijd.
Een oneven functie van de Samsung Galaxy S-serie is dat de chipset verschilt afhankelijk van waar je bent in de wereld, waarbij sommige regio ‘s krijgen van Qualcomm’ s top-end Snapdragon chipset van de tijd, en anderen krijgen van Samsung ‘ s top-end Exynos één.
De Samsung Galaxy S30 zou zeker een van die telefoons. Vorige Galaxy-telefoons hebben het opladen van kabels die niet overeenkomen met de snelheid van het opladen van het apparaat, zodat veel mensen al kopen afzonderlijke projecten, en het is ook mogelijk het apparaat volledig worden portless. We zullen moeten afwachten om te zien zeker, dat wel.
Dat laat Samsung tot het leveren van een echt all-screen design zonder beroep te doen op een pop-up camera (die duurt tot meer interne ruimte is en waarschijnlijk ook meer kwetsbaar).

Wat wij willen zien

Dat zou een aantal mogelijke toepassingen van het toevoegen van een bokeh effect van panorama ‘ s, om eventueel te verbeteren weinig licht opnames en HDR. Echter, het octrooi nog niet specifiek zijn gekoppeld aan de Galaxy S30, dus we zouden niet rekenen op het zien van dit ontwerp.

1. Een meer redelijke prijs

Er is geen krijgen rond hoe duur de Samsung Galaxy S20 bereik is. Zelfs het basismodel zal u terug een hoop, met de prijzen stijgen in vergelijking met het voorgaande jaar en de Samsung Galaxy S20 Ultra bijna het creëren van een nieuwe categorie van ultra-premium-telefoons.
Hopelijk is de Galaxy S30 niet zo veel kost als de S20 (Image credit: de Toekomst)

We hebben ook wat nieuws op de chipset, met een benchmark suggereert dat sommige versies van de Samsung Galaxy S30 zal gebruik maken van een nieuwe Exynos 1000 chipset met GPU-prestaties die tot drie keer sneller dan de Snapdragon 865 – wat is de beste Android-chipset op het moment van schrijven. Kopers in de VS al krijgt waarschijnlijk een Snapdragon 875 in de plaats, wat zeker ook snel.
Elders is er ook een Samsung patent (hieronder) waarin een smartphone-camera design met zes camera achterzijde sensoren. Dit omvat vijf groothoek-ones en een tele één, en elke lens zou worden individueel kantelbaar, zo kunnen ze in verschillende richtingen wijzen.

2. 100x zoom in het hele assortiment

De situatie is niet geholpen door de afwezigheid van een Samsung Galaxy S20e of Samsung Galaxy S20 Lite – hoewel het mogelijk is één zal komen op een bepaald punt.
Een klein stukje van het nieuws over de Galaxy S30 ontwikkeling is dat Samsung had gekletst om van leverancier te wisselen van het scherm tech naar een bedrijf met de naam BOE. Nieuwere rapporten blijkt dat niet meer het geval, en het is waarschijnlijk dat het scherm tech blijft vergelijkbaar met de Galaxy S20 als Samsung blijft haar eigen schermen voor haar telefoons.

3. Een in het scherm camera

Dat gezegd hebbende, de vordering van een 150MP belangrijkste snapper heeft sinds verscheen opnieuw, met een andere bron toevoegen dat het kan worden vergezeld door een 64MP tele, 16MP ultra-breed, en 12MP macro snapper, plus een diepte sensor, voor vijf sensoren in totaal. Maar als deze juist is het is waarschijnlijk meer waarschijnlijk dat de Samsung Galaxy S30 Ultra moet deze specs.
We hebben genoeg van punch-gaten (Image credit: de Toekomst)

Er zijn geruchten dat Samsung zou verwijder de beperking met een software update, maar of het werkt of niet, het is niet een beperking willen we zien op de Galaxy S30 bereik.
Dus de toekomst zouden we graag zien dat Samsung gebruik maken van dezelfde chipset in alle regio ‘ s.
We willen dat het werk direct, op elk moment, terwijl het nog steeds veilig is.

4. Een nieuwe look

Samsung ‘ s huidige vlaggenschepen camera uitsparingen in het scherm voor de selfie camera, en we voelen dit is een vrij onelegante oplossing, dus voor de Samsung Galaxy S30 willen heel erg graag voor de camera worden ingebouwd in het scherm, net zoals de vingerafdruk scanner.

5. Dezelfde chipset overal

We weten niet veel over de Samsung Galaxy S30, maar we weten wat we willen van het, met de volgende dingen die top van onze lijst.
Niet alle Galaxy S20 ‘ s zijn gelijk (Image credit: de Toekomst)

De Samsung Galaxy S20 is het bedrijf de meest premium en indrukwekkende smartphone-to-date, maar we maken al je dromen van wat Samsung zal koken voor de Galaxy S30 bereik.
Dat is nogal beperkend, vooral als veel andere telefoons – zoals de OnePlus 7T Pro en Google Pixel 4 XL – ten minste een 90Hz refresh rate gepaard met QHD+, terwijl op de Samsung telefoons die je moet laten vallen recht naar beneden tot 60 hz.
Dus, voor de Galaxy S30 bereik zouden we graag zien dat de functie naar de meer betaalbare modellen. Maar we zouden ook graag zien dat het verbeterd, net als in zijn huidige vorm is de kwaliteit niet geweldig is, waardoor het meer een partij truc is dan een functie die je zult daadwerkelijk worden met behulp van een stuk.

6. 120Hz op QHD+

Het probleem is dat deze chipsets zijn zelden gelijk. Of in termen van prestaties of levensduur van de batterij, is er meestal een verschil. Hoe veel van een verschil kan variëren van jaar tot jaar, en het is normaal gesproken niet te massaal, maar er is altijd een zwakkere versie van de telefoon.
We hebben ook gehoord dat Samsung werkt aan een 150MP camera voor smartphones die kan combineren negen pixels in een, voor 16MP foto ‘ s dat kan in veel licht.
We hebben gehoord van Samsung is het hebben van interne debatten over de vraag of het zou kunnen stoppen met het distribueren van het opladen van kabels met een aantal van haar 2021 smartphones, in een poging om het verminderen van de e-waste (zoals de meeste mensen al het opladen van kabels).

7. Een mooier scanner

We zijn niet zeker dat we zullen zien, want dit zal waarschijnlijk afhangen van de vraag of de techniek is goed genoeg – maar het zou zeker een opvallende functie.
De in het scherm van de scanner in de Samsung Galaxy S20 bereik is niet slecht, maar het is nog niet zo snel en betrouwbaar is als de beste fysieke vingerafdruk scanners, dus dat is nog een ding willen we graag verbeterd zien voor de Samsung Galaxy S30.