De beste Verizon Wireless plannen in juli 2020 beste Verizon plannen

Er is niet één beste Verizon plan – de ideale tarief zal naar beneden komen om wat je nodig hebt uit. Verizon heeft uitgebreide onbeperkte data plannen en 5G-connectiviteit, maar beschikt ook over meer betaalbare plannen met beperkte gegevens en een aantal prepaid plannen die zijn voorzien van een levensvatbare hoeveelheid gegevens. Uitzoeken wat u nodig hebt van uw data-abonnement maakt het veel gemakkelijker om te kiezen van de beste Verizon Wireless – plan voor u.

Als u wilt krijgen zo veel data dat je nooit afgesneden, zult u waarschijnlijk nodig hebt om te kijken naar een aantal van de premium abonnementen. Als u van plan bent om een account delen met vrienden of familie en het delen van gegevens tussen u, Verizon heeft een aantal plannen die bieden net dat soort functionaliteit. U zult ook moeten beslissen of u wilt een van de extra voordelen van sommige plannen hebben, zoals cloud-opslag, Apple, Muziek of mobiele hotspot.