Als er sprake is van een Samsung Galaxy Note 20 Ultra, het moet echt een 21:9 beeldverhouding van de Samsung Galaxy Note 10 Plus

Geruchten suggereren dat de aankomende Samsung Galaxy Note 20 krijgt een Ultra broertje, net als de Galaxy S20 had de Galaxy S20 Ultra als een super-charged versie.

Het is echt waarschijnlijk de Galaxy Note 20 Ultra zullen uiteindelijk op een van de grootste niet-opvouwbare Samsung telefoon rond – de Opmerking 10 Plus geoordeeld dat de titel tot de S20 Ultra kwam langs, en de geleidelijke grootte kruipen van telefoons suggereert de Noot 20 Ultra kan een 7-inch of groter scherm.

Enorme telefoons, zoals dat kan worden verschrikkelijk voor mensen met kleinere handen, of degenen die graag met één hand te gebruiken. De 6,9-inch Galaxy S20 Ultra kan behoorlijk moeilijk zijn om comfortabel te houden, dus een 7-inch Samsung Galaxy Note 20 Ultra kan het echt moeilijk voor sommige mensen om te gebruiken. Maar er is een verandering Samsung moet maken om het apparaat te beperken, die – met het geven van een 21:9-scherm.

Sony Xperia 10 II

De 21:9 Sony Xperia 10 II (Image credit: TechRadar)

Wat is een 21:9-scherm?