iPhone 12 maten batterijen gelekt – en ze zijn teleurstellend kleine iPhone-11 Pro

Apple is niet bekend voor het enorme batterijen in de telefoons en het lijkt erop dat dat niet gaat veranderen voor de iPhone 12 bereik. In feite lijkt het erop dat deze batterijen kunnen zelfs kleiner dan die in de iPhone-11 – bereik.
MySmartPrice heeft gespot certificaten voor drie nieuwe Apple-batterijen – waarschijnlijk bedoeld voor de iPhone 12 bereik op drie certificering databases, namelijk die van de Veiligheid-Korea, China ‘ s 3C en UL Demko (een deense certification agency).
De batterijen in kwestie dragen de modelnummers A2471, A2431, en A2466, met de A2471 wordt 2,227 mAh, een formaat dat betekent waarschijnlijk dat het is bestemd voor de gekletst 5.4-inch iPhone-12. De A2431 ondertussen is 2,775 mAh, waardoor het de middelste van de drie en daarom een logische geschikt voor zowel de iPhone-12 Max en iPhone-12 Pro (beide zijn gekletst te hebben 6.1-inch schermen). The 2,227mAh A2471 battery
De 2,227 mAh A2471 batterij (Image credit: Veiligheid-Korea)Tot slot, de A2466 heeft een capaciteit van 3,687 mAh en is dus waarschijnlijk bedoeld voor het grootste gerucht model – 6,7-inch iPhone-12 Pro Max.
Voor verwijzing echter, de iPhone-11 heeft een 3,110 mAh batterij, de iPhone 11 Pro heeft een 3,046 mAh, en de iPhone-11 Pro Max heeft een 3,969 mAh – en dat is ondanks de iPhone 11 Pro Max met een kleiner scherm dan de iPhone-12 Pro Max is gekletst te hebben.

We moeten een duidelijker, meer officiële idee van de batterij en het opladen situatie in September, want dat is bij de iPhone 12 bereik zal waarschijnlijk bekend worden gemaakt. Zeggen dat Apple nooit onthult de capaciteit van de smartphone accu ‘ s, dus we zullen moeten wachten voor een teardown na de telefoons zijn uitgebracht om de bevestiging te krijgen van hun maten.
In meer positief nieuws, vermelding van een nieuwe 20W lader is ook al gespot in een van de databases. Dit is iets wat we hebben geruchten gehoord van vóór, en zou zorgen voor sneller opladen dan alle huidige iPhone-lader. Echter, terwijl het lijkt waarschijnlijk dat dit bestaat, er zijn suggesties dat het niet zal komen in het vak. Integendeel, je zou een apart aan te schaffen.
Dus dat voorspelt niet veel goeds voor de levensduur van de batterij van Apple ‘ s aankomende handsets. Dat gezegd hebbende, is er een kans is dat deze batterijen niet zijn bedoeld voor de telefoons, of dat de maten onjuist zijn. Zelfs in de veronderstelling dat ze gelijk hebben, de grootte is niet het enige dat van invloed levensduur van de batterij, dus Apple kan hebben een aantal optimalisaties in het verbeteren van de prestaties van de batterij. Zie alle prijzen (241 gevonden) iPhone 11 64GB Geen contract dataOnbeperkt Teksten:
De binnenlandse en Internationale Tekst aan/uit selecteren landen Gegevens:
Gebruikers merken een gereduceerde snelheid tijdens congestie / 3G-snelheid mobile hotspot iPhone 11 64GB Verizon Wireless ONS Geen contract Oproepen:
naar de VS iPhone 11 64GB Boost Mobiele ONS Geen contract Toon Meer Aanbiedingen aangedreven door Techradar Via GSMArena