Mogelijk nieuwe Realme serie is te zien in een uitgelekte slide null

Realme is vruchtbaar geweest in China, ondanks dat het meer actief worden in het land van herkomst, India. Het startsein gegeven voor een reeks van acht producten terug in Mei, met inbegrip van de Realme X50 Pro Speler editie. Nu, het lijkt erop dat het bedrijf maakt zich op voor de lancering van een nieuwe 5G smartphone als een gelekte presentatie shot blijkt dat het apparaat zou kunnen hebben een compleet nieuwe serie.

De poster gelekt door tipster Digitale Chat Station, toont twee slogans, samen met de afbeelding van het apparaat in een silhouet – het oplossen van 5G gerelateerde onderwerpen en een machine vertaalde tekst die leest als “Aoli geeft een nieuwe serie mobiele telefoons”, in het Chinees.

Ga door de marketing slogan, het ziet eruit als Realme eyeing voor het oplossen van mogelijke problemen aanwezig zijn op de reeds gelanceerde 5G handsets. Dit zou kunnen betekenen dat een heleboel dingen, waaronder een betere verbinding als Vervoerder Aggregatie (CA), ondersteuning voor meer 5G bands, host met een dual-sim-5G stand-by netwerk met Mediatek ‘ s Dimensity 1000+ SoC, of een grotere batterij in te zetten om de batterij afvoer problemen door 5G.

(Image credit: Digitale Chat Station)