Betaalbare Realme C11 en 30W powerbank gelanceerd in India null

Realme heeft onthuld een nieuw budget-centric smartphone in India vandaag de dag – de Realme C11. Samen met de telefoon, heeft het bedrijf kondigde ook een nieuwe, snel opladen, power bank.

De Realme C11 werd gelanceerd in Maleisië onlangs met MediaTek Helio G35-chipset, waardoor het ‘ s werelds eerste telefoon met het nieuwe chipset. De Realme C11 zal de opvolger van de Realme C3.

Realme C11

De Realme C11 komt met nieuwe geometrische art design en is verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: Rijk aan Groen en Rijk Grijs. Th apparaat krijgt ook een nieuw plein camera module-ontwerp. Het beschikt over een 6,5-inch 20:9 scherm met 1600 x 720 HD+ – resolutie. Het beschikt over een dauwdruppel ontwerp waar de huizen van de camera aan de voorkant. Het inschakelen van het apparaat is de MediaTek Helio G35 chipset. Het is een octa-core-chipset met cortex-A53 CPU en de maximale kloksnelheid van 2.3 GHz. Het is in combinatie met IMG PowerVR GE8320 GPU geklokt op 680MHz.

(Image credit: Realme)

De handset wordt geleverd in slechts één configuratie – 2GB RAM en 32GB intern geheugen, samen met een afzonderlijke microSD-kaart slot(tot 256 GB). Op naar de optica, de Realme C11 komt met 13MP f/2.2 primaire shooter met 2 mp camera aan de f/2.4 lens voor portretten en dan aan de voorkant, je krijgt een 5MP selfie camera met een f/2.4 diafragma. De camera functionaliteiten omvatten, HDR, Chroma Boost-modi en een super nacht modus. De Realme C11 mist op de vingerafdruk scanner en in plaats daarvan wordt alleen de face unlock.