De beste budget-telefoons in het Midden-Oosten voor 2020 null

De beste goedkope telefoon in de VS kan een beetje moeilijk om te kiezen, omdat het niet altijd komen neer op het vergelijken van prijs. Een aantal van de beste goedkope smartphones zijn eigenlijk ouder met een hogere tier modellen met hoge kortingen, terwijl sommige nieuwe telefoons bieden killer waarde en de nieuwste voordelen.
Moto G Snel | Ontgrendeld | Made…
In ieder geval, niemand wordt buitengesloten als het gaat om grote goedkope smartphones. Oudere vlaggenschip toestellen van Samsung en Apple zijn er in de prijzen die spaarzame winkelende publiek zich kan veroorloven, en de nieuwe telefoons van OnePlus, Motorola en anderen die zou kunnen zijn gevallen uit uw radar pack is de nieuwste techniek in betaalbare pakketten, en het overwegen waard zijn.
We hebben gemonteerd een ranglijst van de beste telefoons onder $600, $500, $400, $300 en $200. Ongeacht uw budget, wij adviseren een smartphone voor u op basis van deze prijs niveaus. Deze waarde telefoons zijn vaak ontgrendeld, contract-vrij, en SIM-vrij, waardoor ze nog makkelijker te halen en uit te proberen. Beste goedkope telefoons in een oogopslag
Onder $600
Samsung Galaxy S10e
(Image credit: Samsung)Samsung Galaxy S10e Een vlaggenschip lite krijgt een nieuwe waarde propositie Release datum: februari 2019 | Gewicht: 150g | Afmetingen: 142,2 x 69.9 x 7.9 mm | OS: Android-10 | Scherm grootte: 5.8-inch | Resolutie: 1440 x 2960 | CPU: core Snapdragon 845 / Exynos 9810 | RAM: 6GB / 8GB | Opslag: 128GB/256GB | Batterij: 3,100 mAh | camera Achterzijde: 12MP f/1.5-2.4 + 16MP | camera Voorkant: 10MP Fantastische main + ultrawide camera ‘ s
Veel specs
Small form factor
Geen in het scherm vingerafdruk sensor
Geen tele-camera
De Samsung Galaxy S10e is een betaalbare broertje van de Galaxy S10 en heeft minder functies afscheren kosten. Wat doet de S10e missen? Voornamelijk, een telelens, een hogere resolutie scherm en een scherm vingerafdruk sensor.

Verizon Wireless ONS
Lees onze volledige Samsung Galaxy S10e review
Dat is dezelfde chipset als het voeden van de top-of-the-line iPhone 11, wat betekent dat je bijna dezelfde kracht (met een beetje minder RAM) Apple ‘ s top-of-the-line telefoons. Dat betekent dat de iPhone SE 2020 is niet alleen snel, het is compatibel met meer iOS-versie dan iOS 13 dan de iPhone 8 of iPhone XS line. Als dat is wat u zoekt hoeft u geen rekening met de grote randen en enkele voor-en achterkant camera ‘ s die grotendeels zijn overgenomen op de terugweg van de iPhone 6.
Vandaag de dag is het beste Moto G Snel (2020) aanbiedingen Zie alle prijzen (13 gevonden) Galaxy S10e 128GB Verizon Wireless ONS Geen contract dataOnbeperkt Oproepen:
+ aan/uit Canada & Mexico Teksten:
Landelijk en Internationaal Tekst naar meer dan 200 landen in de wereld Gegevens:
Als het netwerk overbelast is, kunnen de gebruikers afneemt snelheden Galaxy S10e 128GB Verizon Wireless ONS Geen contract Oproepen:
naar de VS Galaxy S10e 128GB Verizon Wireless ONS Geen contract dataOnbeperkt Oproepen:
+ aan/uit Canada & Mexico Teksten:
Landelijk en Internationaal Tekst naar meer dan 200 landen in de wereld Gegevens:
Gebruikers van meer dan 50 GB op een maand ziet een gereduceerde snelheid Toon Meer Aanbiedingen aangedreven door Techradar Onder de $500
OnePlus 7T
(Image credit: OnePlus)OnePlus 7T Vlaggenschip van het ontwerp en de prestaties op een korting Gewicht: 190g | Afmetingen: 160.9 x 74.4 x 8,1 mm | OS: Android-10 | Scherm grootte: 6.55-inch | Resolutie: 1080 x 2400 | Chipset: Snapdragon 855 Plus | RAM: 8GB | Opslag: 128/256GB | Batterij: van 3800 mAh | camera Achterzijde: 48MP + 12MP +16MP lens | camera Voorkant: 16MP | Ondersteunde Netwerken: GSM + CDMA-netwerken Cutting-edge performance
Fantastische camera ‘ s
De nieuwste Android-versie
Geen uitbreidbaar opslag
Geen 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting
De OnePlus 7T was een terugkeer naar een goedkopere telefoon na de OnePlus 7 Pro (de standaard OnePlus 7 niet verkocht in de VS), maar toch kan het nog steeds te prijzig voor sommigen. De prijs is nu nog lager, dankzij de release van de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro.

Je kan niet missen de achterzijde tele, ofwel, en gezien hoe veel use cases worden gedekt door de hoofd-en ultra-groothoek-camera ‘ s. Met draadloos opladen (en omgekeerd draadloos opladen), de S10e heeft nog steeds de meeste van de top-vlaggenschip beschikt over toch.
De rest van de telefoon is niet te shabby, hetzij. De Snapdragon 665 chipset is een upgrade samen met de 4 gb RAM, en de 6,4-inch display is iets groter dan zijn voorganger – en scherper, ook met een Full HD+ (2300 x 1080) resolutie. Het biedt goede prestaties en een scherp ziet er voor een budget telefoon.
Oproepen:
Teksten: Vandaag de dag is het beste OnePlus 7T aanbiedingen Oorspronkelijke algemene ROM OnePlus… AliExpress Originele OnePlus 7 T OnePlus… AliExpress OnePlus 7T Dual-SIM-128-GB/8 GB… OnePlus 7T Toon Meer Aanbiedingen Onder 400 dollar iPhone SE
(Image credit: Apple)iPhone SE 2020 De nieuwste goedkope iPhone Gewicht: 148g | Afmetingen: 138.4 x 67,3 x 7.3 mm | OS: iOS 13 | Scherm grootte: 4,7-inch | Resolutie: 750 x 1334 | CPU: A13 Bionic | RAM: 3GB | Opslag: 64/128/256GB | Batterij: 1,821 mAh | camera Achterzijde: 12MP | camera Voorkant: 7MP A11 Bionic nog steeds krachtig
Camera is pittig en duidelijk
Gedateerd design
Klein scherm
Apple fans zijn die schreeuwen om een nieuwe iPhone SE voor de jaren, en ze deden het allebei en niet krijgen wat ze wilden. De nieuwe iPhone SE 2020 groter is dan zijn voorganger, sorry, kleine telefoon fans en behoudt vrijwel alles van de iPhone 8… behalve voor de krachtige A13 Bionic chipset.

De S10e was de prijs gedaald naar 9, maar u kunt vinden voor een prijs van € 549, of nog goedkoper bij bepaalde retailers. Als u wilt een grotere betaalbare Samsung vlaggenschip, proberen de Samsung Galaxy S10 Lite met haar 6.7-inch scherm – maar misschien niet als beschikbaar of zo goedkoop als de S10e.
Onbeperktdata
Galaxy S10e 128GB De beste Apple iPhone SE (2020) aanbiedingen Apple iPhone SE (2020) Nieuwe Totale Draadloze Prepaid -… Verizon Wireless Apple iPhone SE (2020) 64GB… Toon Meer Aanbiedingen Onder de $300
Moto G8 Power
(Image credit: Motorola)Moto G Power Een Moto G8 met een grotere portie batterij Release date: April 2020 | Gewicht: 197g | Afmetingen: 156 x 75.8 x 9,6 mm | OS: Android-10 | Scherm grootte: 6.4-inch | Resolutie: 1080 x 2300 | CPU: core Snapdragon 665 | RAM: 4 GB | Opslagcapaciteit: 64 GB | Batterij: de 5.000 mAh | camera Achterzijde: 16MP f/1.7 | : 8MP f/2.2 (tele) | : 8MP f/2.2 (ultrawide) | : 2 mp camera met f/2.2 (macro) | camera Voorkant: 16MP f/2.2 Goede specificaties voor de prijs
Batterij met een lange gebruiksduur
Flinke
Plastic terug
De Moto G Power (bekend als de Moto G8 Macht buiten de VS) is niet alleen een batterij-versterkt versie van een goede budget-telefoon – het is een aanzienlijke upgrade van vorig jaar model dat is voorzien van een bewonderenswaardig aantal extraatjes die je normaal ziet op vlaggenschepen.

Terwijl de 7T hoeft niet heel de opvallende voordelen van de OnePlus 7 Pro (met name de pop-up selfie camera), maar heeft het bedrijf gekozen om een pak meer functies in en de verhoging van de prijs bij de lancering. Zelfs zo, je bent niet ontbreekt veel door het plukken van de 7T, die kreeg dezelfde sloegen de drie top-tier achterkant camera ‘ s.
Lees onze volledige OnePlus 7T review
Nog steeds op een budget prijs, krijgt u een scherm dat ziet er vrij modern met een punch-gat in de hoek, dat er voldoende moderne. Zelfs als de resolutie is alleen HD, de 6,4-inch display is vrij groot. Vandaag de dag is het beste Motorola Moto G8 Macht aanbiedingen PPG Diamond 5 gal. #HDGG61D… De Home Depot Moto G8-Stroom – | Ontgrendeld |… Moto G8-Stroom – | Ontgrendeld |… Onder $200
Moto G Fast
(Image credit: Motorola)Moto G Snel Dit jaar is de betaalbare Moto G-series-telefoon Release datum: juni 12 | Gewicht: 189g | Afmetingen: 161.9 x 75.7 x 9mm | OS: Android-10 | Scherm grootte: 6.4-inch | Resolutie: 720 x 1512 | CPU: core Snapdragon 665 | RAM: 3 GB | Opslag: 32 GB | Batterij: van 4.000 mAh | camera Achterzijde: 16MP f/1.7 | : 2MP (macro) : 8MP (ultra-wide) | Front camera: 8MP f/2.2 Indrukwekkende camera suite
Draait Android-10
Snapdragon 665 voor minder
Onopvallend display
Lage base-opslag
Als u wilt een van de laatste Moto G-series-telefoons, maar de noodzaak om te gaan voor een nog lagere prijs, de Moto G Fast is een aantrekkelijke optie. Het heeft nog steeds de Snapdragon 665 chipset voeden van de duurdere Moto G-serie modellen, maar het komt op een prijs ver onder de anderen. De 3 gb aan RAM-geheugen is niets bijzonders, hoewel, en de baseline 32GB opslag is extreem laag.

Onbeperkt minuten
Noot van de redactie: We hebben het nog niet volledig beoordeeld op de Moto G Snel, maar het is bijna identiek aan de Moto van de G8-top die we hebben beoordeeld en is ons prima bevallen. De Moto G snel is de AMERIKAANSE equivalent van deze telefoon, maar het heeft iets minder RAM, half zoveel opslag en het is nog niet voorzien van laser autofocus, zoals de Moto G8 doet.
Maar voor de meeste gebruikers, een Full HD+ (2280 x 1080) scherm zullen gewoon prima werken, en de kleinere op 5,8-inch scherm, dus deze telefoon past meer comfortabel in de hand. De aan de zijkant gemonteerde fysieke vingerafdruk sensor-en-lock-knop is groot en over het algemeen nauwkeuriger dan in het scherm degenen, hoe dan ook.
Gegevens:

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen tijdens het winkelen voor de beste goedkope telefoon is uiteraard de prijs. Door één persoon in de ‘goedkope’ is niet per se iemand anders ‘betaalbaar zijn.’ Met vlaggenschip telefoon prijzen van Apple en Samsung die de pan uitrijzen hoger dan € 1000, sommige mensen vinden iets onder 0 goedkope, terwijl die met krappere budgetten zou kunnen kijken onder de 0 of zelfs onder de 0 voor een toestel.