OnePlus Nord pre-orders in India start morgen OnePlus Nord

Afgezien van, de volledige specificaties van het toestel waren ook onlangs gelekt. De Nord wordt gezegd om te komen met een 6.55-inch AMOLED-scherm met een 90 hz refresh rate, up-to-12GB RAM-geheugen en 256 gb opslag. Op de optica voorkant van het apparaat wordt gezegd te zijn voorzien van een 48MP quad-camera array met OIS en dan aan de voorkant van het apparaat wordt gezegd te zijn voorzien van een 32MP+8MP combo ‘ s. Er wordt dan ook verwacht om te komen met een 4110mAh batterij met 30W Warp kosten.
De OnePlus Nord zal worden voor pre-order vanaf 1:30 PM morgen (15 juli) op Amazon.in. Op de pre-order pagina OnePlus zegt dat de vroege vogels krijgen voordelen met een waarde van meer dan Rs 5,000. U zal hebben om te storten Rs 499 om een pre-order van het apparaat op Amazon.