Een tiental jaren van de App Store: democritizing software van Apple ‘ s strenge regels van de App store inkomsten 2019

Ontwikkelaars hebben smeekte Apple voor een upgrade prijzen regeling voor een jaar, dus kunnen de klanten betalen een gereduceerd tarief een nieuwe versie van de app. De tech reus is nog niet voldaan. Apple SVP Philip Schiller genoemd upgrade prijzen “een model van de krimpfolie verpakt software-dagen” in 2017 een interview met Gadget 360, geciteerd zijn overcomplexity, en verzekerde dat de consumenten de voorkeur van het abonnement model dat de App Store heeft vandaag.
De App Store luidde een nieuw tijdperk van smartphones, waarin functionaliteit werd gekanaliseerd via een gateway gecontroleerd door het apparaat maker zelf, in plaats geïnstalleerd vanaf een telefoon provider app catalog of direct worden gedownload door de gebruiker. Apple ‘ s wet-en regelgeving, hoewel sterk dekkend zijn voor deze dag nog schoon genoeg frauduleuze en slechte kwaliteit van de apps dat het de lat voor software binnen de smartphone-industrie.