Samsung Galaxy M31s getipt voor de lancering in India in juli null

Het apparaat werd gespot een paar maanden geleden samen met Sterrenstelsel M51. En, meest recent, het werd vermeld op de certificering van de site bleek een grote een 6000 mAh batterij in de telefoon. De Galaxy M31s zal de opvolger van de Galaxy M31 die werd gelanceerd in februari van dit jaar.
Er is geen informatie over de prijzen nog. Het Sterrenstelsel M31 is momenteel geprijsd op Rs 15,999 hier in India en we kunnen verwachten dat de prijzen ergens rond dezelfde prijs of iets hoger gezien de situatie en de markt.

Samsung Galaxy M31s verwachte specs

De Galaxy M31s is waarschijnlijk te verpakken in een super AMOLED-Infinity-O-display en volgens de laatste lekken, het apparaat wordt gezegd om te komen met massale een 6000 mAh batterij, die steeds vrij standaard voor een M-serie. Bovendien, op de optica voorkant van het apparaat wordt verwacht om in te pakken in een 64MP quad van de camera achteraan instellen.
(Image credit: de Toekomst)

Sinds de vorige Galaxy M-serie met een AMOLED-scherm, kunnen we ook verwachten dat de Galaxy M31s te voorzien van een in-display-vingerafdruk scanner. Komende tot de software voor, het loopt naar verwachting op OneUI 2.0 gebaseerd op Android-10.
Samsung ‘ s populaire M-serie wordt een nieuw lid in India, later deze maand, met de Galaxy M31s.
Ga door de vorige lekkage, zal het huis van een In-house ISOCELL Lichte GW1 64MP primaire sensor. Er wordt gezegd om te komen in een 64GB en 128GB opslag opties met microSD-kaart uitbreiding optie. Het is waarschijnlijk te worden aangedreven door Exynos-chipsets zoals de generaties voor, maar Samsung was ook eerder gekletst te hebben MediaTek-aangedreven chipsets in de mid-rangers.
Galaxy M31s zal waarschijnlijk starten in India in de laatste week van juli en zal gaan over de verkoop in de eerste week van augustus. De nieuwe Galaxy M31s beschikbaar op Amazon als offline winkels na de lauch.