Twitter wil vereenvoudigen het vinden van informatie tijdens rampen Twitter donker modus

Twitter is de eerste plaats waar de meeste van de nieuwe afkomstig zijn uit voordat ergens anders in real-time. De micro-blogging site in India is nu het toevoegen van een dedicated search aanwijzing die u helpt blijf op de hoogte met de meest recente gezaghebbende informatie uit authentieke bronnen.

Hier is hoe Twitter probeert om u te helpen nieuws uit gezaghebbende bronnen. Wanneer u zoekt naar een bepaalde zoekwoord dat wordt geassocieerd met de rampenbestrijding, zal u gevraagd worden rechtstreeks naar relevante informatie en de bron die beschikbaar is op het platform. Dit is een aanvulling op de reeds bestaande #ThereIsHelp prompt op Twitter.

(Image credit: de Toekomst)

Twitter India heeft in samenwerking met de Nationale Ramp Response Force (@NDRFHQ) in India uit te breiden haar inspanningen voor het hanteren van rampen. Het zal beschikbaar zijn op Android, iOS, en mobile.twitter.com in India. Het zal beschikbaar zijn in de talen engels en Hindi. Het Twitter-team zal controleren en te beoordelen die functie op gezette tijden te houden de zoekopdracht prompt relevant is voor het zoekwoord gebruikt.

Trefwoorden