Twitter wil vereenvoudigen het vinden van informatie tijdens rampen Twitter donker modus

Twitter India heeft in samenwerking met de Nationale Ramp Response Force (@NDRFHQ) in India uit te breiden haar inspanningen voor het hanteren van rampen. Het zal beschikbaar zijn op Android, iOS, en mobile.twitter.com in India. Het zal beschikbaar zijn in de talen engels en Hindi. Het Twitter-team zal controleren en te beoordelen die functie op gezette tijden te houden de zoekopdracht prompt relevant is voor het zoekwoord gebruikt.
Engels: cyclone, DisasterRelief, aardbeving, overstroming, overstromingen, heavyrainfall, orkanen, Aardverschuivingen, NDMA, NDRF, regen, neerslag, SDRF, storm, onweer, tsunami

Aangezien veel mensen zijn op zoek for disaster management gerelateerde trefwoorden in India onlangs, dit zal helpen om geloofwaardig nieuws uit geverifieerde bronnen in plaats van geruchten en valse nieuws.
(Image credit: de Toekomst)

Hindi: आंधी, आंधीतूफान, आपदा, एनडीआरएफ, चक्रवात, तूफान, बाढ़, बारिश, भूकंप, भूचाल, भूस्खलन, राज्यआपदाप्रतिक्रियाबल, सुनामी, राष्ट्रीयआपदाप्रतिक्रियाबल, राष्ट्रीयआपदाप्रबंधनएजेंसी

Trefwoorden