Beste gaming-telefoon 2020: top-8 mobiele game performers Beste gaming-telefoon

Smartphones hebben een lange weg als het gaat om gamen, en nu samen met de casual games die nog steeds blijken zeer populair je kunt ook de volledige console-kwaliteit ervaringen op een telefoon. Maar natuurlijk, dat soort ervaring, duurt het een aantal serieuze kracht, waarbij u profiteert van het hebben van een van de beste gaming-telefoons.

Sinds de ‘power’ is het sleutelwoord, veel van de beste telefoons voor gaming zijn gewoon high-end toestellen zoals de Samsung Galaxy S20 bereik, de OnePlus 8 Pro, en de iPhone-11 Pro, maar er zijn ook andere overwegingen, zoals het vernieuwen van de tarieven, de grootte van het scherm, speelmogelijkheden, koelsystemen, en meer, die hebben de neiging om meer direct gericht door telefoons gebouwd met games in het achterhoofd.