Galaxy Note 20 mei eindelijk de Samsung telefoon-als-PC DeX tech draadloze Samsung DeX

Samsung DeX – technologie, die biedt compatibele Samsung toestellen een desktop-achtige interface wanneer aangesloten op een monitor, TV of computer, heeft altijd leek te vallen slechts kort van zijn volledige potentieel.

De belangrijkste reden voor dit is dat het consequent vereist een vaste verbinding voor smartphones, waardoor het niet nodig is een extra dock– adapter of kabel om te werken.

Nu, XDA Developers heeft ontdekt bewijs in Samsung ‘ s eigen Tips app die lijkt te suggereren dat de draadloze DeX functionaliteit is eindelijk aan het bedrijf smartphones, met de zeer waarschijnlijke mogelijkheid dat de kabel-gratis functie start met de aankomende release van de Galaxy Note 20.

Samsung DeX goes wireless

(Image credit: XDA Developers)