Hier is de goedkoopste grote batterij van de smartphone, en het heeft een zeer handige functie null

Oukitel WP6 robuuste smartphone – $159.99 op AliExpress
(£127/AU$228)
De belangrijkste selling point van de WP6 van Oukitel is de gigantische grote 10,000 mAh batterij – een van de grootste die we ooit hebben gezien in een robuuste smartphone-to-date. Het is zo groot, in feite, u kunt het zelfs gebruiken als een power bank voor het opladen van andere apparaten in een noodsituatie.Bekijk De Deal

Prioriteit een grote batterij bij het kopen van een moderne smartphone betekent vaak toegevingen te moeten doen op andere functies, maar niet zo met de Oukitel WP6.

Je mag niet gehoord hebben van het merk, maar we bekeken een van de robuuste smartphones terug in 2018 (de WP2), als je wilt om een gevoel te krijgen voor de apparaten. De WP6, ondertussen, is verkrijgbaar in oranje en zwart op AliExpress voor $159.99 (ongeveer £130/AU$230).