Samsung Galaxy M01s gelanceerd in India Rs onder de 10.000 null

Samsung heeft nog een ander smartphone onder de populaire serie M vandaag met de lancering van de Galaxy M01s. Dit is een betaalbare smartphone die is de opvolger van de Galaxy M01.

De prijs van de telefoon is vergelijkbaar met de voorganger. Je krijgt een betere camera aan de voorzijde, groter scherm, en ook de belangrijke upgrade hier is de aanwezigheid van fysieke vingerafdruk scanner ten opzichte van de vorige generatie.

Samsung Galaxy M01s specs

(Image credit: Samsung)

De Samsung Galaxy M01s is voorzien van een 6.2-inch HD+ TFT LCD-infinity-V-display. Het heeft een resolutie van 1520 x 720 pixels en is uitgerust met dew-drop notch. Het wordt aangedreven door een octa-core MediaTek Helio P22 SoC geklokt op 2 ghz en is afgestemd met 3 gb RAM en 32 gb aan interne opslag. U krijgt ook een microSD-kaart slot ondersteunt tot 512 gb kaart. Het apparaat herbergt ook een aan de achterzijde gemonteerde vingerafdruk sensor. Het ondersteunt ook de face unlock.