Vivo X50 Pro met cardanische camera en X50 gelanceerd in India null

Vivo is teruggekeerd naar de premium smartphone segment van India, met de nieuwe X50-serie en zoals voor de TWS Neo draadloze koptelefoon.

India is een van de eerste markten uit zijn eigen land te krijgen van de Vivo X50 en X50 Pro. Deze werden onthuld in China in het begin van juli als onderdeel van de Vivo ‘ s nieuwste vlaggenschepen voor het seizoen. Officieel gemaakt over een online event, hier is alles wat u moet weten over de Vivo X50-serie.

Vivo X50 Pro

(Image credit: Aakash Jhaveri)

De Vivo X50 Pro is de nieuwe top-of-the-line vlaggenschip van het bedrijf voor India. Het wordt aangedreven door de Snapdragon 765G, waardoor het de eerste telefoon in India te doen. Dat is gepaard met UFS 2.1 opslag en LPDDR4X RAM voor snelle bewerkingen. Het loopt uit op een 4,315 mAh batterij en ondersteunt 33W Flitser wordt Opgeladen.