Infinix Smart 4 Plus met enorme batterij lancering op 21 juli Infinix smart 4 plus India lancering

De afbeelding van het apparaat is ook geplaatst op de Fliapkrt pagina toont de camera op de achterkant. De Infinix Smart 4 Plus dual camera achteraan met 13MP primaire sensor met AI kenmerken en triple LED-flitser. Aan de voorzijde, het zal komen met een dauwdruppel stijl inkeping die huizen ook de camera aan de voorkant.
Naast deze eigenschappen hebben we niet veel info op het apparaat nog niet. De teaser zegt meer specs onthuld zal worden morgen (18 juli).

De Infinix Smart 4 Plus het apparaat, dat zal worden onthuld volgende week, De lancering is gepland voor 21 juli om 12 uur ‘ s middags. De Flipkart bestemmingspagina voor het apparaat toont een paar van de belangrijkste functies van het apparaat.
(Image credit: Flipkart)

Infinix, een populaire budget smartphone markt zal binnenkort worden met het toevoegen van een batterij centric apparaat in India. De teaser pagina voor dezelfde is al live op Flipkart voor hetzelfde.