Infinix Smart 4 Plus met enorme batterij lancering op 21 juli Infinix smart 4 plus India lancering

Infinix, een populaire budget smartphone markt zal binnenkort worden met het toevoegen van een batterij centric apparaat in India. De teaser pagina voor dezelfde is al live op Flipkart voor hetzelfde.

De Infinix Smart 4 Plus het apparaat, dat zal worden onthuld volgende week, De lancering is gepland voor 21 juli om 12 uur ‘ s middags. De Flipkart bestemmingspagina voor het apparaat toont een paar van de belangrijkste functies van het apparaat.

infinix smart 4 plus india launch

(Image credit: Flipkart)

Voor smartphone is de opvolger van de Infinix 3 Smart Plus dat is geprijsd op Rs 7,499 in India op dit moment. De teaser op Flipkart zegt de Smart 4 Plus heeft de grootste batterij die hints in de richting van een enorme capaciteit van de batterij. De Smart-3 Plus kenmerken van 3500 mAh batterij en we kunnen verwachten dat een Slimme 4 Plus te komen met 5000 mAh of zelfs een 6000 mAh batterij.