7 dingen die we hebben links om meer te leren over de OnePlus Nord OnePlus 8

Geen contract
Onbeperktteksten
Hoewel het misschien het gevoel dat we alles weten, er zijn een paar dingen die we nog niet gehoord over de OnePlus Nord. Dus hoewel dit misschien schokkend om te horen… OnePlus niet meer om aan te kondigen op 21 juli launch event.
Voor het grootste deel ,dit zijn niet de voor de hand liggende dingen. We weten het ontwerp, wij weten de prijs, wij weten de relatie te OnePlus’ andere telefoons, maar ze zijn nog steeds dingen die de moeite waard na te denken over als u overweegt de aankoop van de OnePlus Nord wanneer het gaat over de verkoop. Hier zijn de zeven belangrijkste dingen die we nog nodig om uit te vinden over de OnePlus Nord.
OnePlus 7
OnePlus 7 (Image credit: TechRadar)1. De OnePlus Nord prijs
We hebben gehoord dat de OnePlus Nord kost minder dan $500 – dat is een vrij vaag prijs is zoals het is, maar gelet op de telefoon niet naar de VS te lanceren, een prijs in US dollars helpt niet veel.

Misschien is de OnePlus Nord zal een pop-up camera als het OnePlus 7 Pro en 7T Pro? Voor nu, hoewel, we kunnen alleen maar gissen. Vandaag de dag is het beste van Google Pixel 4, Xiaomi Mi Noot 10 en Apple iPhone SE (2020) aanbiedingen Pixel 4 64GB Republiek Draadloze ONS Geen contract Onbeperkt minuten
Onbeperktteksten
1GBdata Teksten:
+ Onbeperkt Wi-Fi Sms ‘ En Gegevens:
+ Onbeperkt Wi-Fi-gegevens OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro (Image credit: Aakash Jhaveri)2. Zal het komen naar de VS?
De OnePlus Nord is blijkbaar alleen uitgebracht in Europa en India. Echter, het bedrijf heeft laten doorschemeren dat de telefoon kon komen naar de VS op een bepaald punt te zijn, als het succesvol is in de kern regio ‘ s.

We weten dat de chipset, weten we dat het 5G-compatibel is, weten we hoeveel de voorkant en achterkant camera ‘ s het is – we weten zelfs de reden waarom het heet de OnePlus Nord.
5 GBdata

Het is onwaarschijnlijk dat de OnePlus Nord zal een top-end als op het display de OnePlus 8 niet, maar we weten niet of de telefoon zal een 1080p-scherm als de OnePlus 8 of misschien gootsteen, zelfs lager HD zoals sommige andere telefoons. Het is onwaarschijnlijk, gezien OnePlus probeert hard te maken van dit apparaat lijkt premie, maar we zullen moeten afwachten om zeker te zijn.
OnePlus 8 Pro (Image credit: de Toekomst)

3. Wat zal de resolutie worden?

Als de OnePlus Nord heeft een indrukwekkende reeks van camera ‘ s, in plaats van slechts een aantal overbodige lenzen opgespannen op vlees uit een spec sheet, het zou een geweldige telefoon, maar dat is een grote ‘als’.
OnePlus vaak trots op het hebben van hoge-resolutie schermen, maar de OnePlus Nord is ingesteld om te worden meer betaalbaar dan de belangrijkste telefoons. Betekent dat de resolutie lager zal zijn dan de vlaggenschepen?
De OnePlus 8 Pro heeft een 1440 x 3168 resolutie, dus het is vrij hoge resolutie, maar de OnePlus 8 1080 x 2400 het is dus duidelijk OnePlus is niet getrouwd met een resolutie.

De tech nieuws is overspoeld met OnePlus Nord koppen voor een paar weken nu als het bedrijf is drip-plagen van de nieuwe mid-range telefoon nu al een tijdje, en op dit punt weten we genoeg nog vóór de lancering.
OnePlus 8 (Image credit: Aakash Jhaveri)

4. Zal de OnePlus Nord heeft een gebogen scherm?

Onze laatste vraag is iets wat niemand weet nu, hoe zal de OnePlus Nord worden ontvangen door de klanten?
Vandaag de dag is het beste OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro aanbiedingen
Prijs is een belangrijk slagveld met smartphones, en we zijn alleen maar om te weten wat voor soort kracht de OnePlus Nord is fielding als we horen hoeveel het eigenlijk kost.

Onbeperkt minuten
OnePlus 8 (Image credit: Aakash Jhaveri)

5. Waar is de front-facing camera?

Als de prijs eindigt dichter bij de 0 mark – laten we zeggen 500 pond, hoewel dat geconverteerd naar hoger zijn dan 0 – het is concurrerend met higher-tier-apparaten zoals de Xiaomi Mi Noot 10, iPhone SE (2020) en Google Pixel 4, de huidige prijzen die u hieronder kunt zien.
Van de bergtoppen die we gezien hebben van de OnePlus Nord, het lijkt niet op een scherm dat de curven aan de randen, maar het zou zomaar een heel zacht taper zoals de Samsung Galaxy S20 dat zie je niet al te goed uit de foto ‘ s.
Alleen zo kunnen we vinden als iemand ervoor kiest om te kopen de OnePlus Nord is om te wachten en te zien.

Wanneer betaalbare telefoons hebben tal van camera ‘s, vaak voelt het meer als een poging om het apparaat te laten zien er goed uit op papier dan de werkelijke goede foto’ s. Het is waarschijnlijk twee van deze snappers een diepte-sensor en misschien een macro-snapper dat neemt slechtere foto ‘ s dan de hoofdcamera als precedent van andere bedrijven (en oudere OnePlus telefoons) is om geloofd te worden.
OnePlus 8 Pro (Image credit: de Toekomst)

6. Wat zijn de OnePlus Nord camera specs?

Verizon Wireless ONS
Oproepen:
De OnePlus 8 telefoons hebben een punch-gat-out segmenten voor de front-facing camera ‘s, maar als je hebt meerdere camera’ s deze kunnen veel ruimte in beslag nemen. Zal OnePlus gebruik een ouderwetse inkeping in de plaats? Sommigen zullen misschien vinden dat verouderd is, maar het zou kunnen nemen minder ruimte op het scherm.
We hadden ook verwacht dat er een van de belangrijkste camera met een hoge resolutie sensor, en een ultra-groothoek lens op een andere sensor. Tele camera ‘ s zelden achter hun hoofd op betaalbare telefoons, zodat deze zou kunnen worden.

We weten dat de OnePlus Nord twee front-facing camera ‘ s – dat is meer dan de OnePlus 8 telefoons – en dat type set-up neemt uiteraard meer ruimte in beslag dan een snapper. Dus waar zijn ze van plan om te gaan?
Als de OnePlus Nord belandt kost £200 of minder (de telefoon komt naar de UK, Europa en India, dus een Britse pond prijs is onze beste punt van vergelijking), het zou gemakkelijk rang in onze lijst van de beste goedkope telefoons, en het zou concurreren met veel telefoons die problemen hebben op één of andere manier.
Dat zou groot nieuws voor OnePlus, als het waar is. Terwijl de Indiase en Europese telefoons markten liggen vol met midden-varieerden telefoons tegen precies dezelfde prijs verwachten we de OnePlus Nord te komen in de VS heeft beslist minder dergelijke telefoons.
Misschien wel het grootste wat we niet weten over de OnePlus Nord – andere dan de prijs – de camera specs zult hebben. We hebben gehoord diverse lekken, maar niets is bevestigd, behalve voor het aantal camera ‘ s – vier op de achterkant en twee aan de voorkant.
Jaren geleden, OnePlus gestart met een betaalbare telefoon; de OnePlus X. Dat is niet goed genoeg om te verdienen een vervolg, dus er is geen garantie dat de telefoon doen het goed, gewoon omdat het was gemaakt door OnePlus.

Met veel minder concurrenten in de markt, de OnePlus Nord kan zeer succesvol in de US, dus we hadden verwacht dat het zou zijn, zo is er op een bepaald punt, maar er is geen manier van zeker weten.

Gebogen rand schermen zijn meer comfortabel om vast te houden, en voelen zich meer premie in de hand, maar sommige gebruikers vinden wat ze kunnen per ongeluk op de zijkanten en de trigger-functies zonder betekenis, dus een aantal mensen op zoek naar top-end telefoons willen nog steeds volledig-flatscreen geeft.
OnePlus telefoons sinds de OnePlus 7T allen hebben gebogen rand schermen, maar dat is meestal niet het geval voor goedkopere telefoons, dus we zullen zien welke kant het bedrijf gaat.

Maar met de hoge prijzen van andere OnePlus telefoons, is het mogelijk mensen zullen een sterkere eetlust nu voor een toestel van het bedrijf dat kost niet hetzelfde als andere vlaggenschip apparaten.
naar de VS