India ‘ s smartphone zendingen daling in Q2 van 2020 voor de hand liggende redenen null

India ‘ s smartphone-markt wordt geconfronteerd met een ongekende keer sinds het land in een patstelling in Maart voor het aanpakken van de groeiende Covid-19-pandemie. Laatste berichten zeggen dat de leveringen daalde met maar liefst 48% in het tweede kwartaal van 2020 in vergelijking met dezelfde periode een jaar geleden, de grootste die een groeiende markt heeft gezien in een decennium.

Dit waren de bevindingen op basis van een onderzoek uitgevoerd door Canalys met zendingen vallen om gewoon 17,3 miljoen smartphone-eenheden in het April-juni periode, tegen 33 miljoen die werden geleverd in het tweede kwartaal van 2019 en de 33,5 miljoen eenheden die is geleverd tijdens de maanden januari tot en met Maart 2020.

Xiaomi blijft aan de leiding in Vivo is de volgende