Redmi Opmerking 9 met MediaTek Helio G85 gelanceerd in India null

De Redmi Opmerking 9 is nu officieel in India. Het vervolledigt de vennootschap betaalbare Redmi Note-serie van het jaar.

Het apparaat werd onthuld in een online event. De Redmi Opmerking 9 voltooit de 9-serie in India. Eerder, Xiaomi had aangekondigd Redmi Opmerking 9 Pro en Redmi Opmerking 9 Pro Max terug in Maart. Het is de opvolger van de Redmi Opmerking 8 werd een wereldwijde bestseller toen het gelanceerd werd.

Redmi Opmerking 9 India specs

(Image credit: Xiaomi)

De Redmi Opmerking 9 komt met een 6.53-inch FHD+ LCD-paneel met een punch-gat uitsparing in de linker. Het heeft een resolutie van 2340 x 1080 pixels, beschermd door Gorilla Glass. Het apparaat wordt aangedreven door een Mediatek ‘ s Helio G85 SoC, waardoor het de eerste smartphone in India te doen. Het komt in twee varianten in India 4GB RAM en 64GB opslag en 6GB RAM en 128 gb uitbreidbare opslag. Je krijgt ook de microSD-kaart ondersteuning.