Samsung Galaxy M31s met enorme batterij om te starten op 30 juli null

We kunnen ook verwachten dat de Galaxy M31s te voorzien van een in-display-vingerafdruk scanner wordt geleverd met een AMOLED-paneel. Komende tot de software voor, het loopt naar verwachting op OneUI 2.0 gebaseerd op Android-10.
De Samsung Galaxy M31s zal worden onthuld door het einde van juli in Inida. Dit zal de opvolger van de Galaxy M31 die werd gelanceerd in februari van dit jaar.

Samsung Galaxy M31s verwachte specs

Bovendien gaat door de vorige lekkage, zal het huis van een In-house ISOCELL Lichte GW1 64MP primaire sensor. Er wordt gezegd om te komen in een 64GB en 128GB opslag opties met microSD-kaart uitbreiding optie. Het is waarschijnlijk te worden aangedreven door Exynos-chipsets zoals de generaties voor, maar Samsung was ook eerder gekletst te hebben MediaTek-aangedreven chipsets in de mid-rangers.
(Image credit: Amazon)

Het Sterrenstelsel M31 is momenteel geprijsd op Rs 15,999 en kunnen we verwachten dat de prijzen ergens rond dezelfde prijs of iets hoger gezien de situatie en de markt. De nieuwe Galaxy M31s beschikbaar op Amazon als offline winkels na de lancering.
Voor starters, de Galaxy M31s zal de sport de vier achterste camera ‘ s met een 64MP primaire camera. Het zal mogelijk zijn om het vastleggen van meerdere foto ‘s en video’ s met één ‘take’. Het inschakelen van het apparaat zal een massale een 6000 mAh batterij, die aan de norm op de M-serie. Het zal komen met 25W snel op te laden, steun dan de 15W op de Galaxy M31. Bovendien, zal het apparaat ook de ondersteuning van achteruit op te laden. Meer dan aan de voorkant, de Galaxy M31s zal beschikken over een super AMOLED-Infinity-O-display.
De Samsung Galaxy M31s is gepland voor 30 juli start in India om 12 uur ‘ s middags. Dit zal alleen een online introductie-evenement. De bestemmingspagina ‘ s voor dezelfde is al live op Amazon dat bevestigt ook diverse specs als het apparaat.