Samsung S20-Serie zet u in een professionele fotograaf null

Met velen van ons nog steeds het doorbrengen van een aanzienlijke hoeveelheid tijd thuis door de aanhoudende pandemie, het is een geweldige tijd om iets nieuws te leren en de Samsung Galaxy S20-Serie heeft een camera systeem dat is geladen met functies. De vooruitgang van de afgelopen jaren hebben toegestaan dat bedrijven als Samsung de bouw van een fenomenale bedrag van de technologie door middel van een combinatie van AI, software en hardware om u geweldige resultaten-ongeacht de omstandigheden om je heen zijn.
TechRadar Midden-Oosten heeft deze content als onderdeel van een betaald partnerschap.

Heldere Nacht

Terwijl bijna elke moderne telefoon kan fatsoenlijke foto ‘ s is er voldoende verlichting beschikbaar, de echte test van een camera is wanneer u het in een lager licht. Dit is waar veel telefoons, met inbegrip van de nieuwere en hoger-end modellen, strijd met foto ‘ s die zijn al te korrelig met gedempte kleuren. Met de Samsung Galaxy S20 Serie, heb je geen problemen met het nemen van foto ‘ s onder alle lichtomstandigheden. Samsung heeft haar expertise in de camera-technologie om uit te rusten van de Galaxy S20-Serie met cutting-edge hardware. Deze technologie heet Heldere Nacht, en het verlegt de grenzen als het gaat om mobiele fotografie.
(Image credit: Samsung)Heldere Nacht en laat je schieten als een pro met tweemaal het licht met behulp van het toegenomen gebruik van het sensor formaat, die produceert levendige en rijker foto ‘ s bij weinig licht. De modus werkt voor zowel foto ‘s en video’ s, en maakt gebruik van een techniek genaamd de multi-frame verwerking te combineren 30 beelden in een duidelijke foto. Het extra licht gevangen door de camera van de telefoon sensoren levert een ongekende beeldkwaliteit in lage of minimale verlichting. Enkele Nemen Het aantal plaatsen waar u kunt uw favoriete foto ‘ s blijft stijgen met de dag. Verschillende sociale platforms hebben verschillende afbeeldingsformaten en hoogte-breedteverhoudingen, en de zaken worden nog ingewikkelder wanneer u video ‘ s toevoegen aan de mix. Met behulp van de software expertise en AI-technologie van Samsung heeft een uiterst innovatieve oplossing op de Galaxy S20 Serie om meerdere foto ‘s en video’ s in verschillende maten en met verschillende aspect ratio ‘ s in slechts één take. De nieuwe camera modus voor Één ‘Take’ kunnen krijgen tot 14 verschillende soorten of foto ‘ s en video van uw Galaxy S20-Serie. Het werkt vanuit de camera-app – gewoon zoeken Één ‘Take’ modus en tik op de knop opnemen, heel veel, zoals je zou doen voor het nemen van een gewone foto. De telefoon automatisch begint met het nemen van een korte video en stelt u de pan van de camera een scène met verschillende hoeken. Er zijn veel meer functies van de Samsung Galaxy S20-Serie naast de Lichte Mode en Single Nemen om u te helpen de beste foto ‘ s van uw telefoon, maar deze twee modi zijn opvallende kenmerken die laten zien van de hoeveelheid indrukwekkende camera tech dat is aanbevolen in de Samsung S20-Serie.
(Image credit: Samsung)De Samsung S20-Serie is verkrijgbaar in drie prachtige nieuwe kleuren. De Galaxy S20 + 5G is vernieuwd in de Aura Rode en Blauwe Aura kleuren, terwijl de Galaxy S20 Ultra 5G is vernieuwd met een prachtige Wolk van Witte kleur.
Krijg je de Galaxy S20-Serie op Samsung.com tot en met 31 juli 2020 en u kunt uw handen op een paar van de Samsung Galaxy Knoppen+ waard Dh529 gratis.