Google Maps is het krijgen van een grote update om u te helpen bij het huren van een fiets Google Maps

Google Maps lang heeft het makkelijker gemaakt om van A naar B, dankzij zijn auto, te voet en routebeschrijvingen voor het openbaar vervoer. Routebeschrijvingen voor fietsers werden toegevoegd aan de dienst van tien jaar geleden, en nu Google is het verbeteren van de dingen is voor zowel de mensen die eigenaar zijn van een fiets, en die op zoek zijn om er één te huren.

Voor fietsers met hun eigen fiets, Google Maps’ routes worden verbeterd om ze nog meer nuttig en relevant. Met factoren zoals de toestand van de weg en de beschikbaarheid van de fietspaden al in aanmerking wordt genomen, voor Google is het uitnodigen van de lokale overheid voor het uploaden van de nieuwste informatie over de wijzigingen aan fietspaden, zodat gebruikers altijd up-to-date.