OnePlus Nord: Hoe feedback van de gemeenschap reed product innovatie OnePlus Nord

De OnePlus begon zijn reis met de “Vlaggenschip Killer” tag en al snel gepromoveerd tot de categorie premium. Terwijl hij deed het goed in de nieuwe zone, tegen de wil van Samsung, Apple en Google, etc. Echter, het deed dat door het verlaten van achter de tag die gaf het merk zijn identiteit, het segment en een set van consumenten die het beste wilde nog voor een prijs die niet branden gaten in de zak.
Nakra ook naar voren dat met een scherpe focus op de Zorg in India campagne en de end-to-end ontwikkeling van de OnePlus Nord-serie inclusief de R&D verricht in de onderneming van de India office. Geeft een sneak peek van de plannen, hij zei dat het bedrijf is op zoek naar focus op het ecosysteem van producten en diensten gericht op individuen, familie van het kantoor.
Onder andere de belangrijke punten die OnePlus heeft een grote nadruk op zijn het snel opladen technologie maakt gebruik van de macht van banken vrijwel overbodig en een camera sensoren die kan produceren prachtige beelden. Afbeelding 1 van 9
OnePlus Nord
(Image credit: TechRadar)
Afbeelding 2 van 9
OnePlus Nord
(Image credit: TechRadar)
Afbeelding 3 van 9
OnePlus Nord
(Image credit: TechRadar)
Afbeelding 4 van 9
OnePlus Nord
(Image credit: TechRadar)
Afbeelding 5 van 9
OnePlus Nord
(Image credit: TechRadar)
Afbeelding 6 van 9
OnePlus Nord
(Image credit: TechRadar)
Afbeelding 7 van 9
OnePlus Nord
(Image credit: TechRadar)
Afbeelding 8 van 9
OnePlus Nord
(Image credit: TechRadar)
Afbeelding 9 van 9
OnePlus Nord
(Image credit: TechRadar) Het Nieuwe Vlaggenschip Van Killer?
Met OnePlus Nord, het bedrijf is niet alleen een sprong terug in de bekende gebieden door het aanbieden van consumenten meer opties om uit te kiezen, maar ook vertelt haar concurrenten, “अभी हम ज़िंदा हैं!”
Tech Radar India verbonden met Navnit Nakra, de man die wandelt meerdere petten op OnePlus zoals Strategie en de Verkoop enz, voorafgaand aan de lancering. Hij voelt dat de OnePlus Nord lost deze drie knelpunten voor gebruikers die op zoek zijn naar een smartphone die zorgt voor een premium ervaring op een toegankelijke prijs. Bovendien wijst hij erop dat de aanwezigheid van een vlaggenschip, de camera-instellingen is gebaseerd op de feedback van de gemeenschap en de dubbele selfie camera biedt een geweldig perspectief als het gaat om het klikken op selfies, die we Indianen liefde doen.
Volgens hem zijn de OnePlus Nord zal zeker een beroep op de jonge user base die ervaring wil opdoen met het vlaggenschip ervaring tegen een betaalbare prijs segment, terwijl de gebruikers die op zoek zijn om te pronken met de premium-apparaten de voorkeur aan de reguliere OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro.

Terwijl dit prijs segment is zeer actief en bedrijven als Samsung, Xiaomi, Realme enz. zijn er een heleboel van de focus op de gebruikers die altijd de vraag meer, OnePlus voelt nog steeds dat door het geven van het vlaggenschip van de ervaring en het beantwoorden van de primaire eisen van haar gebruikers, OnePlus Nord zal carve out zijn niche.
De prijzen van OnePlus Nord in India is gehouden bij Rs. 24,999 voor de 6GB RAM en 64 GB opslag variant. De 8GB RAM en 128 GB opslag variant is gekoppeld aan Rs. 27,999 terwijl de top-end variant met 12 gb RAM-geheugen en 256 GB aan opslagruimte stelt u weer met Rs. 29,999. De basis variant met 6GB RAM en 64 GB opslag is beschikbaar op een latere datum, terwijl de twee andere varianten kunnen worden gekocht bij Amazon India vanaf 4 augustus. Niet te vergeten, je krijgt Blauw Marmer en Grijs Onyx kleur opties om uit te kiezen. Bovendien OnePlus Toppen zijn onthuld, samen met de telefoon en zijn geprijsd op Rs. 4.990 binnen

OnePlus Nord specificaties en prijs

In termen van de specificaties, de OnePlus Nord is een 5G staat toestel dat wordt aangedreven door een Snapdragon 765G-processor, tot 12 gb RAM, een 6.44-inch fluid AMOLED-scherm met 90 hz refresh rate, quad-camera-instellingen met een Sony IMX586 48-megapixel primaire sensor, een 8-megapixel groothoek-camera, een 5-megapixel diepte sensor en een macro camera. Terwijl op de voorzijde, het packs een dual-camera-instellingen voor selfies, waaronder een 32-megapixel groothoek snapper.
Afgezien van het vlaggenschip-kwaliteit hardware, met Zuurstof OS, OnePlus probeert om de pijn punten van de meeste Android-gebruikers die moe zijn van de bloatware en zwaar aangepaste Android-skins die het doden van de ervaring van het gebruik van zelfs een top van de lijn apparaat. Niet te vergeten het leveren van snelle updates van de software, zelfs voor de vorige generatie toestellen is ook belangrijk.