OnePlus Nord: Hoe feedback van de gemeenschap reed product innovatie OnePlus Nord

De OnePlus begon zijn reis met de “Vlaggenschip Killer” tag en al snel gepromoveerd tot de categorie premium. Terwijl hij deed het goed in de nieuwe zone, tegen de wil van Samsung, Apple en Google, etc. Echter, het deed dat door het verlaten van achter de tag die gaf het merk zijn identiteit, het segment en een set van consumenten die het beste wilde nog voor een prijs die niet branden gaten in de zak.

Afgezien van het vlaggenschip-kwaliteit hardware, met Zuurstof OS, OnePlus probeert om de pijn punten van de meeste Android-gebruikers die moe zijn van de bloatware en zwaar aangepaste Android-skins die het doden van de ervaring van het gebruik van zelfs een top van de lijn apparaat. Niet te vergeten het leveren van snelle updates van de software, zelfs voor de vorige generatie toestellen is ook belangrijk.