OnePlus Nord lancering live blog: de groot telefoon onthulling op het gebeurde OnePlus Nord

Nee, je bent niet ervaren van déjà vu. De OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro waren alleen onthulde een paar maanden geleden, maar het bedrijf heeft al aangekondigd haar nieuwe telefoon: de OnePlus Nord.

Dit is de eerste in een nieuwe lijn van apparaten, en worden ze meer betaalbaar dan haar vlaggenschip telefoons. De grote onthulling was gebeurd, dus het slechte nieuws is dat je gemist hebt in het leven.

Het goede nieuws is dat je nu in staat om bij te praten met de gebeurtenis, het is gebeurd met behulp van onze live blog hieronder. Het nog betere nieuws is dat we gebruik hebben gemaakt van de OnePlus Nord, en u kunt alles lezen over onze tijd met de telefoon via de link hieronder.

Alle tijden zijn in British Standard Time (BST)

15:28 – En we zijn live met onze eerste blik op de OnePlus Nord. We zijn in staat geweest om het testen van de telefoon met een voorsprong van vandaag de grote lancering, en je vind al onze adviezen over de nieuwe handset met behulp van de onderstaande link.

15:26 – Bedankt voor het lager met ons, want dat was een beetje een ander evenement wat we gewend zijn.

Hieronder zie je de prijzen voor de OnePlus Toppen ook:

15:23 – Als u woont in India, je zult in staat zijn om de telefoon direct via Amazon en OnePlus voor ₹de 25.000. Er zijn andere versies van de telefoon die meer kosten dan dat het al is.

Die in het verenigd koninkrijk kunnen de telefoon kopen vanaf augustus 4, waar het zal vanaf € 379. Dat is een zeer indrukwekkende prijs voor een telefoon van dit type, en het bedrijf heeft nog niet bevestigen dat de exacte prijzen voor de andere versies van het apparaat.

OnePlus niet lijkt te hebben om deze telefoon aan de VS. Het heeft eerder gezegd kan het apparaat brengen naar de VS als het verkoopt goed in de markten zoals India en het verenigd koninkrijk, maar het bedrijf wist niet eens commentaar op een AMERIKAANSE release van vandaag.

15:22 – Oh, het is eerder opgenomen, dus dat was meestal zinloos. Hmm…

15:21 – We zijn nu wacht 30 seconden om uit te vinden hoeveel de OnePlus Nord gaat kosten. Als u binnen de app, het wil dat je om te raden direct. Hopelijk win je een telefoon als je het antwoord goed? Wie weet?

15:19 – 30 uur levensduur van de batterij is bevestigd voor de OnePlus Toppen (dat is inclusief het laden geval) dat is nogal onder de indruk gezien de rest van de markt. Het bedrijf heeft ook de zelfde snel opladen technologie in de hoofdtelefoon geval ook.

15:17 – Nu, OnePlus is praten over de koptelefoon. Nu hebben We een reclame over de OnePlus Toppen, welke zijn de nieuwe onderneming waar een draadloze koptelefoon om te concurreren met de wil van Apple AirPods.

Uit deze korte trailer die ze hebben environmental noise cancelling en komen in zowel zwart, blauw of wit. Er is een kiezel-als het laden van het geval, en deze zijn ingesteld om het vervolg van de vennootschap Kogels serie.

15:13 – Op de camera, en je hebt een van de belangrijkste 48MP de camera achter op de Nord. Er is ook een ultra-groothoek camera is 8-MEGAPIXEL en een macro-sensor op de achterkant van de telefoon.

We misten een paar van de specs tijdens de live-stream er zijn, maar we zullen zeker van te lopen door ze allemaal in de richting van het einde van de gebeurtenis, de camera is een van de grote aandacht van deze smartphone.

15:12 – OnePlus is het maken van een big deal van de 90Hz weergeven, en deze schrijver eens dat het moeilijk is om terug te gaan als je eenmaal hebt gebruikt een hoge verversingsfrequentie scherm. Dit kan betekenen dat u zult in staat zijn om over te schakelen van een telefoon, zoals de OnePlus 7 Pro met haar 90Hz het display aan deze nieuwe telefoon.

Er is ook 12GB RAM, die klinkt als het kan een beetje overkill voor een telefoon met een mid-range chipset binnen.

15:09 – Kleuren zijn blauw of zwart, en er is een 6.44-inch display op de voorkant. Het bedrijf heeft echter nog niet bevestigen dat de exacte resolutie van het scherm voor nu. Het is ook een 5G telefoon, dat is waarschijnlijk een van de meest betaalbare 5G telefoons op de markt.

15:07 – De telefoon is hier, en we zien een verscheidenheid van specs fladderen rond het scherm. We hebben nu een standaard video-inleiding tot de OnePlus Nord, dat is het soort van trailer die u zou verwachten te zien op TV.

Er is een Snapdragon 765 processor, en het snel opladen tech is terug voor deze telefoon. OnePlus is ook inclusief een 90Hz display op de telefoon.

15:06 – Zes camera ‘ s zijn bevestigd, dat is een van de weinige dingen die we niet 100% zeker op voor het invoeren van deze lancering. De slogan voor deze telefoon is “bijna alles dat je zou kunnen vragen”.

15:05 – Camera, soepele ervaring en kwaliteit zijn de drie elementen die OnePlus wil deze telefoon te concentreren op. Natuurlijk, de prijs moet ook in die mix ook.

15:03 – Carl is nu op een virtuele podium in de app. Hij heeft bevestigd dat de app is 20 minuten lang, en aan het einde van de lancering vind je een augmented reality demo van de telefoon op het einde van het evenement.

Je nodig hebt om de app te downloaden voor dat, en je zult in staat zijn om uit te vinden hoe dat te doen hier.

15:01 – We zijn inmiddels behandeld worden naar een video over wat “de toekomst” is. We hebben gezien clips van de Big Ben in Londen op ter middernacht, en Zwarte vrijdag clips. Dit lijkt meer van een Zwarte Spiegel het openen van een videoclip voor een telefoon start dan zo ver.

14:59 – Één minuut te gaan. Dit is wel een beetje vreemd om een live blog, dus houdt u rekening met ons als we proberen bij te houden met de augmented reality-elementen van de lancering. We gaan aan de slag!

14:57 – Op het moment van het schrijven van de YouTube video stream heeft ongeveer 96.000 namen van mensen kijken, terwijl de augmented reality app zegt dat het is 65.000 mensen.

Dat toont aan dat veel mensen nog niet gedownload is de app direct en geeft de voorkeur aan een traditionele stroom, maar velen zijn enthousiast voor deze unieke benadering van de onthulling van een nieuwe telefoon.

14:55 – De video is nu looping dus als je wilt om te kijken voor jezelf, je vindt het op de augmented reality app. Dat is misschien een beetje laat om te downloaden dat nu, dus in plaats daarvan vindt u de video link hieronder om naar te kijken het leven met ons mee.

14:52 – We zien een pre launch video van OnePlus over de ontwikkeling van de nieuwe telefoon. Iemand in de clip te beweren dat het apparaat is ontwikkeld in zes maanden, wat opmerkelijk is gezien het feit veel telefoons jaren duren om te produceren.

We heb nog om te zien de werkelijke blik op het apparaat nog niet, en we delen dat zodra we het zien.

14:50 – Een rare rimpel aan de OnePlus Nord starten is het feit dat Unbox Therapie – een populaire tech YouTuber – hosting is de lancering op zijn kanaal in plaats van het bedrijf met een specifieke live-stream.

Als u wilt om het te bekijken zonder de AR ervaring, u zult gebruik maken van de video die je hieronder vindt. De stream is ook te beweren dat een snelle blik op het apparaat voorafgaand aan de lancering, en we zullen ervoor te zorgen dat je dat hier als het gebeurt.

14:45 – Dus waarom heet het de OnePlus Nord? We hebben gevraagd OnePlus direct, en we hebben een stuk geschreven over precies wat de naam betekent en waarom zij gekozen voor dat in plaats van OnePlus 8 Lite of OnePlus Z.

 14:37 – Hoe denkt u over de augmented reality gimmick van deze lancering? Wil je gewoon kijken naar de standaard via de livestream van OnePlus? TechRadar is Adjunct-Hoofdredacteur, John McCann, heeft een aantal sterke gevoelens over de AR starten:

14:25 – Waarom vandaag de dag is de start zo vroeg in de dag? Als u geïnteresseerd bent in OnePlus maar u woont aan de westkust van de VS, zult u opstaan om 7u te kunnen stemmen.

Dat komt omdat Europa en India zijn de grote markten voor de OnePlus Nord. Het toestel is al voor pre-order op die markten, en er is geen duidelijke definitie van OnePlus op de vraag of het zal komen naar de VS.

We hopen veel meer te leren over dat vandaag de dag, maar er is geen garantie dat de vennootschap zal commentaar geven op deze.

14:20 – OnePlus duidelijk weten dat de prijs van de meest opwindende element van vandaag de lancering. Het is een van de weinige dingen die nog niet is geopenbaard door de consistente bevestigingen rechtstreeks van het bedrijf en een verscheidenheid van andere lekken in de laatste paar weken.

In ongeveer een half uurtje tijd, we moeten beginnen om meer te horen over de OnePlus Nord, maar zouden we niet verwachten dat de prijs tot aan het einde van het evenement.

14:05 – Minder dan een uur totdat we zien de OnePlus Nord onthuld op het podium, dus je bent waarschijnlijk te wachten om te zien hoe u kunt stemmen. Als u wilt kijken naar live-u kunt deze gids hier op hoe te kijken naar de start, maar we willen raden u de volgende langs hier ook.

13:30 – Carl Pei van OnePlus is wakker en klaar voor vandaag de lancering. Het is niet duidelijk of het vandaag zal worden gelanceerd live of vooraf opgenomen, maar we verwachten dat de laatste dus het kan een augmented reality event.

Volgens Pei ‘ s tweets, het bedrijf heeft een turbulente paar dagen intern.

12:35 – het is niet alleen de OnePlus Nord dat wordt vandaag onthuld. Het is zeer waarschijnlijk dat het bedrijf gaat onthult haar ware een draadloze hoofdtelefoon, die geroepen zijn, de OnePlus Toppen.

Home Entertainment schrijver voor TechRadar, Henry St Leger, zegt, “De OnePlus Toppen waren vrij onvermijdelijk, en het kan ze gewoon bieden een echte draadloze vervanging voor de Kogels Draadloze bereik in plaats van echt verstoren van de echte draadloze audio markt.

“De geruchten lange levensduur van de batterij is een goede start, maar, en OnePlus heeft een geschiedenis van ons te verrassen, dus de Toppen kan zeker een verschil maken.”

11:30 – wat weten we over de OnePlus Nord zo ver? Om eerlijk te zijn, weten we een heleboel van wat we zouden moeten verwachten. U kunt een volledige lijst van wat we tot nu toe weten over onze speciale OnePlus Nord artikel.

We hebben zelfs foto ‘ s gezien van de handset van de ene op de top van dit artikel, en beneden – het is dus meer details, zoals de prijs, releasedatum en andere producten rond de buitenkant. Hieronder zijn een paar dingen die we verwachten om te leren voor de eerste keer vandaag.

10:50 – Zodat de unique selling point van vandaag de lancering is dat het allemaal plaatsvindt in augmented reality. Er is een specifieke app kunt u downloaden van OnePlus die u toelaat om dit te doen.

Het bedrijf is ook het hosten van een live stream als uw telefoon is niet in staat om het uitvoeren van de app of je niet wilt dat de nieuwigheid van de app te kijken.

09:15 – We oorspronkelijk hoorde de telefoon sprak over de OnePlus 8 Lite. Het gerucht de ronde te laten vallen naast het vlaggenschip telefoons die werden aangekondigd in April van dit jaar, maar het bedrijf heeft gesponnen de Nord als een aparte lijn van de apparaten.

Wat verwachten we zien vandaag? Zo ver, de geruchten suggereren we zien twee apparaten:

08:50 – Opgewonden voor de OnePlus Nord? Misschien heeft u zelfs al een pre-order van de telefoon, maar tegenwoordig is het wanneer we horen alle belangrijke gegevens over het, evenals het verkrijgen van een goede eerste blik op het design.

OnePlus heeft gekozen om te plagen elementen van de telefoon over de laatste paar maanden, dus we weten al een heleboel – kunt u klikken op de link hieronder om te leren alles wat we weten over de telefoon zo ver. Vandaag leren we alles al en er zijn een paar belangrijke dingen weten we nog niet.